DamianStachursk Napisano Czwartek o 19:21 Zgłoszenie Podziel się Napisano Czwartek o 19:21 🔥 Zgarnij od 25$ do 100$ za depozyt 50 USD! 🔥 💼 Aplikacja NAGA Trader (regulowana przez CySEC) rozdaje darmowe akcje! 📌 To NIE jest NAGA Pay – tylko NAGA Trader ma tę promocję! 🧠 Co zyskujesz? ✅ Darmową akcję wartą od 25 do 100 USD ✅ Możliwość handlu i kopiowania transakcji innych inwestorów ✅ Ochrona depozytów do 20 000 € 📲 Jak zgarnąć akcję? 1️⃣ Zarejestruj się z mojego linku: https://app.naga.com/register?refcode=eequeneequen 2️⃣ Zrób KYC (dowód + selfie + adres) 3️⃣ Wpłać min. 50 USD (~46 €) 4️⃣ W 72h dostaniesz akcję 🎁 5️⃣ możesz ją sprzedać i wypłacić 💸 ℹ️ Depozyt możesz wypłacić kiedy chcesz. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
DamianStachursk Napisano Czwartek o 19:26 Autor Zgłoszenie Podziel się Napisano Czwartek o 19:26 Mi wpadło 23€ Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
margom Napisano Piątek o 07:18 Zgłoszenie Podziel się Napisano Piątek o 07:18 Czy masz już wykorzystane ilość miejsc do bonusa z twojego linku? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
margom Napisano Piątek o 07:23 Zgłoszenie Podziel się Napisano Piątek o 07:23 Tu jest świeży link do 6 osób https://app.naga.com/register?refcode=w8rotm Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
DamianStachursk Napisano Piątek o 09:26 Autor Zgłoszenie Podziel się Napisano Piątek o 09:26 Nie mam wszystkich miejsc na linku wykorzystanych także ZAPRASZAM! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
DamianStachursk Napisano Piątek o 09:26 Autor Zgłoszenie Podziel się Napisano Piątek o 09:26 @margom jeszcze nie Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
maślankowo Napisano Piątek o 09:52 Zgłoszenie Podziel się Napisano Piątek o 09:52 dostanę jeśli mam naga pay tak? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
margom Napisano Piątek o 10:00 Zgłoszenie Podziel się Napisano Piątek o 10:00 Nie naga pay tylko NAGA Trade .Rejestrujemy się normalnie z linku na przeglądarce a później można pobrać sobie apkę do dalszej weryfikacji. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
DamianStachursk Napisano Piątek o 10:01 Autor Zgłoszenie Podziel się Napisano Piątek o 10:01 @margom mogę Cię prosić o nie podkradanie ludzi? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
margom Napisano Piątek o 10:04 Zgłoszenie Podziel się Napisano Piątek o 10:04 Ok. Sorry.Ja się zarejestrowałem z twojego linku i zrobiłem depozyt zobaczymy czy dadzą. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
DamianStachursk Napisano Piątek o 10:10 Autor Zgłoszenie Podziel się Napisano Piątek o 10:10 @margom Ok ale mi wgl nie pokazuje osób zaproszonych na liście moich poleconych nwm dlaczego... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
DamianStachursk Napisano Piątek o 10:11 Autor Zgłoszenie Podziel się Napisano Piątek o 10:11 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
margom Napisano Piątek o 10:15 Zgłoszenie Podziel się Napisano Piątek o 10:15 Być może dopiero się pojawię jak mi przyznają.Ile czekałeś na bonusa? Bo dzisiaj jest piątek i chyba przyznają do trzech dni roboczych czy tak? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Oskimns Napisano Piątek o 10:21 Zgłoszenie Podziel się Napisano Piątek o 10:21 podobno nie wypłacają już Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi