krzkos777 Napisano 29 Kwiecień Zgłoszenie Podziel się Napisano 29 Kwiecień (edytowane) Freebnk 15$ 1️⃣ Zarejestruj się z linku poniżej i zweryfikuj https://freebnk.app.link/?utm_ref=471176ff-b85f-4ad8-bfcc-97dd1e42242f 2️⃣ Wpłać 15$ w crypto lub kup crypto w aplikacji 15$ kartą. 3️⃣ Zamów kartę za 10$ ktore nastepnie mozna wydac z tej karty wirtualnej np zakupujac psc na allegro i odbierz bonus klikając na redem points. 4️⃣ Bonus możesz użyć kartą wirtualną Lub przelać w crypto. *Pamiętaj że promocja może się skończyć lub zmienić w każdej chwili. Można zdobyć również dodatkowy bonus za stakowanie kryptowalut. Edytowane 29 Kwiecień przez krzkos777 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
krzkos777 Napisano Sobota o 17:58 Autor Zgłoszenie Podziel się Napisano Sobota o 17:58 Promocja nadal działa i wyplaca Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
margom Napisano 23 godziny temu Zgłoszenie Podziel się Napisano 23 godziny temu Co to za wynalazek? dostałem nagrodę w postaci punktów które zamieniłem na jakiś tam token FRBK bo nie można było inaczej i ten token nie można wymienić na konkretną kryptowalutę.Karta odrzuca wszystkie transakcje, gdzie ją można wykorzystać? Support milczy. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
margom Napisano 23 godziny temu Zgłoszenie Podziel się Napisano 23 godziny temu Jak wypłaciłeś i jakiej walucie? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
krzkos777 Napisano 20 godzin temu Autor Zgłoszenie Podziel się Napisano 20 godzin temu Przelew krypto . Avax Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
krzkos777 Napisano 20 godzin temu Autor Zgłoszenie Podziel się Napisano 20 godzin temu 3 godziny temu, margom napisał: Jak wypłaciłeś i jakiej walucie? Teraz akurat z wymianą był problem ale dokonałem wyplaty frbk na gielde mexc i poszlo normalnie . Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
margom Napisano 6 godzin temu Zgłoszenie Podziel się Napisano 6 godzin temu A próbowałeś zasilić kartą jakiegoś bukmachera ,bo u mnie nic tą kartą nie mogę zapłacić? czy tylko akceptuje płatności w sklepach stacjonarnych? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi