FASTMUNER Napisano 29 Kwiecień Zgłoszenie Podziel się Napisano 29 Kwiecień Nowa apka Wickie – Bonus 75 TRX (ok. 69 zł) + 25 TRX za polecenie! Tylko do 30.04! Cześć! Wpadła nowa, sprawdzona promocja w apce Wickie Beyond Crypto – do zgarnięcia 75 TRX (ok. 68-69 zł) na start + 24 TRX za poleconego. Promka ważna tylko do 30.04.2025, więc warto się pospieszyć! Co trzeba zrobić? 1. Zarejestruj się na stronie: https://wickie.io/ 2. Wpisz kod polecenia: michal952 Bez kodu brak promocji i kampanii poleceń 3. Potwierdź e-mail 4. Pobierz apkę z Google Play: Wickie Beyond Crypto 5. Dokończ weryfikację 6. Wpłać 30€ (opłata 4.99€, więc zostaje 25.01€) 7. Otwórz konto TRX 8. Kup TRX za dostępne środki I gotowe – bonus automatycznie trafi na Twoje konto TRX! Działa, sam sprawdziłem – kasa przyszła bez problemu. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
FASTMUNER Napisano 29 Kwiecień Autor Zgłoszenie Podziel się Napisano 29 Kwiecień Promocja do 30 ale podobno ma być przedłużona Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Oskimns Napisano 29 Kwiecień Zgłoszenie Podziel się Napisano 29 Kwiecień Godzinę temu, FASTMUNER napisał: Promocja do 30 ale podobno ma być przedłużona skąd info że będą przedłużać? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
FASTMUNER Napisano 30 Kwiecień Autor Zgłoszenie Podziel się Napisano 30 Kwiecień @Oskimns pisałem do suportu że będą kolejne akcje Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
FASTMUNER Napisano Środa o 12:34 Autor Zgłoszenie Podziel się Napisano Środa o 12:34 Promocja nadal aktualna Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
foxer4 Napisano Środa o 13:11 Zgłoszenie Podziel się Napisano Środa o 13:11 @FASTMUNER a jak wplace 20euro nie przejdzie ?? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
FASTMUNER Napisano Środa o 15:55 Autor Zgłoszenie Podziel się Napisano Środa o 15:55 @foxer4 nie wiem chyba nie Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
izoterm21 Napisano Środa o 17:22 Zgłoszenie Podziel się Napisano Środa o 17:22 (edytowane) Po jakim czasie dopisują bonus do konta? Edytowane Środa o 17:23 przez izoterm21 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Oskimns Napisano Środa o 17:24 Zgłoszenie Podziel się Napisano Środa o 17:24 ja dzisiaj o 15 zrobiłem warunki i support napisał że dostanę jutro Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
FASTMUNER Napisano Środa o 17:47 Autor Zgłoszenie Podziel się Napisano Środa o 17:47 @Oskimns czemu tam ??? Jak co ma tą chwilę jest bez limitu polecenia Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
FASTMUNER Napisano Środa o 17:47 Autor Zgłoszenie Podziel się Napisano Środa o 17:47 @izoterm21 powinno być od razu ale kolega niżej pisał do suportu to że będzie mail jutro Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
FASTMUNER Napisano Środa o 17:49 Autor Zgłoszenie Podziel się Napisano Środa o 17:49 4 godziny temu, foxer4 napisał: @FASTMUNER a jak wplace 20euro nie przejdzie ?? @foxer4 tak możesz pytałem suport 20 euro też może być kupno sprzedaż powinno się udać Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
FASTMUNER Napisano Niedziela o 07:28 Autor Zgłoszenie Podziel się Napisano Niedziela o 07:28 Już są na grody do odbioru w aplikacji Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
DamianStachursk Napisano Niedziela o 09:59 Zgłoszenie Podziel się Napisano Niedziela o 09:59 @FASTMUNER już chyba nie aktualna promka co? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
FASTMUNER Napisano Niedziela o 12:52 Autor Zgłoszenie Podziel się Napisano Niedziela o 12:52 2 godziny temu, DamianStachursk napisał: @FASTMUNER już chyba nie aktualna promka co? Z tego co wiem już po ale zobacz może jeszcze się zalapiesz a jak nie to i tak możesz depo wypłacić sobie zawsze Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi