krisy Napisano 28 Kwiecień Zgłoszenie Podziel się Napisano 28 Kwiecień Post: #1 Naga Trader darmowa akcja + 10€ Refback Naga Trader ( dawniej Naga Pay) platforma handlująca akcjami , dawniej portfel naga Pay. Jeśli nie miałeś ani jednego ani drugiego to ZAPRASZAM!! REF link z bonusem: pw lub telegram @Krizys91 1: Rejestrujemy się z linku i robimy weryfikacje ( KYC) 2: Wpłacamy 50 euro , do wyboru przelew Sepa oraz karta (najlepiej kartą bo idzię instant ) 3: . Do 72h powinnismy otrzymać akcje która według regulaminu miała być do sprzedaży po 30 dniach , ale puki co można ją sprzedać i odrazu wypłacić . Akcje wahają się w granichach 25 do 100 dolarów Depozyt można odrazu WYPŁACIĆ nie trzeba go trzymać, minimum wypłaty 45euro. Wypłacamy za pomoća metody wpłaty, wpłata i wypłata kartą instant, wpłata przelewem instant ale wypłata około 48h po tym jak otrzymam akcję wysyłam wam 10euro. Blik lub przelew Liczba miejsc ograniczona!! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
n0_n4m3 Napisano 29 Kwiecień Zgłoszenie Podziel się Napisano 29 Kwiecień Zarejestrowany i zweryfikowałem konto Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
krisy Napisano 29 Kwiecień Autor Zgłoszenie Podziel się Napisano 29 Kwiecień 11 godzin temu, n0_n4m3 napisał: Zarejestrowany i zweryfikowałem konto u mnie? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
n0_n4m3 Napisano 29 Kwiecień Zgłoszenie Podziel się Napisano 29 Kwiecień Niee sorry nie ten post Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi