foxer4 Napisano 27 Kwiecień Zgłoszenie Podziel się Napisano 27 Kwiecień Zapraszam do rejestracji wypłaca normalnie BTTC na Binance itd. chwilowo nie ma możliwości wypłaty USDT. Będzie możliwość dopiero jak poprawią i zablokują multi konta. Klikamy raz na 24 godziny i kopie. Ref. Link - https://www.bttc.ai/pages/register/register?code=9510947 Czysty - https://www.bttc.ai/ Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Trazzer93 Napisano 27 Kwiecień Zgłoszenie Podziel się Napisano 27 Kwiecień Ogólnie to miejmy nadzieję,że odblokują to usdt I faktycznie będzie można wypłacić,bo bttc jest warte nic praktycznie Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Trazzer93 Napisano 28 Kwiecień Zgłoszenie Podziel się Napisano 28 Kwiecień Raczej nawet tego bttc nie wypłaci , wczoraj minimum do wypłaty 10000 , dzisiaj mam 11500 , chciałem zrobić wypłatę z ciekawości i minimum jest teraz 20000 xd Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
foxer4 Napisano 29 Kwiecień Autor Zgłoszenie Podziel się Napisano 29 Kwiecień (edytowane) @Trazzer93 normalnie wypłacałem... Kopiemy BTTC za free bez depo Nie zrobisz multikont bo trzeba w Kyc podać ID z binance i adres trc20 Wypłaca za free więc warto raz na 24h uruchomić koparkę Zapraszam do kolonia! Edytowane 29 Kwiecień przez foxer4 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Trazzer93 Napisano 29 Kwiecień Zgłoszenie Podziel się Napisano 29 Kwiecień (edytowane) Ale dałeś screen nie z tego bttc.ai Edytowane 29 Kwiecień przez Trazzer93 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
foxer4 Napisano 29 Kwiecień Autor Zgłoszenie Podziel się Napisano 29 Kwiecień @Trazzer93 sorki już poprawiłem Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
ziutek55 Napisano 29 Kwiecień Zgłoszenie Podziel się Napisano 29 Kwiecień Gdzie tam opcja wyplaty jest tego Bttc bo u mnie nie ma Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi