FASTMUNER Napisano 21 Kwiecień Zgłoszenie Podziel się Napisano 21 Kwiecień Cześć wszystkim! Chciałem się podzielić czymś, co totalnie zmieniło moje podejście do pozyskiwania klientów. Trafiłem na Sekret Lead Gen – i serio, to jeden z najlepszych zakupów, jakie zrobiłem w tym roku. 👉👉👉 https://www.myleadgensecret.com/?rid=28155 👈👈👈 Co dostaję codziennie za śmieszne 30 USD miesięcznie? 100 świeżych leadów każdego dnia – imię, e-mail, IP, data pozyskania (idealne pod cold mailing!) Gotową platformę do wysyłania wiadomości – nie trzeba nic konfigurować, wszystko działa i jest zgodne z CAN-SPAM Zero opłaty startowej, żadnych ukrytych kosztów Dla porównania – podobne bazy na rynku kosztują nawet 10 000 USD. Tutaj płacę grosze i mam stabilny dopływ kontaktów do potencjalnych klientów zainteresowanych marketingiem online, ecommercem, reklamą itp. Zaczynam już pierwsze kampanie i widzę reakcje. Jeśli ktoś działa w afiliacji, usługach, szkoleniach – polecam z czystym sumieniem. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi