FASTMUNER Napisano 21 Kwiecień Zgłoszenie Podziel się Napisano 21 Kwiecień Zgarnij 100 zł za założenie Revoluta – legitna okazja, wypłacam osobiście! Siema! Mam dla Was konkretną i sprawdzoną okazję na łatwe 100 zł – bez kombinowania, bez loterii, kasa ode mnie bezpośrednio na Twoje konto Revolut. Co trzeba zrobić? 1. Załóż konto Revolut z tego linku: https://cutt.ly/arht2UYo 2. Przejdź KYC (weryfikacja tożsamości) 3. Zasil konto (przelew bankowy lub karta) 4. Zamów fizyczną kartę Revolut 5. Zrób 3 transakcje kartą (wirtualną lub fizyczną) – każda min. 15 zł Możesz zapłacić na Allegro, Google Pay, w Żabce, Biedronce – co chcesz Po spełnieniu wszystkich warunków (masz czas do 6 maja): Napisz do mnie tutaj lub na Twitterze Podaj imię i nazwisko (do weryfikacji w apce Revolut) Potem podajesz Nick z Revoluta i przelewam Ci 100 zł – prosto i uczciwie Kasa jest ode mnie, nie od Revoluta. Promuję linki, Ty zarabiasz – win-win. Sam też korzystałem z podobnych promocji, więc wiem, jak to działa. Jak masz pytania – pisz śmiało, pomogę ogarnąć każdy krok. Nie zwlekaj, bo promocja jest ograniczona czasowo! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi