Skocz do zawartości

Rekomendowane odpowiedzi

Hej!
Jeśli chcesz szybko i bezpiecznie wejść w świat kryptowalut – mam dla Ciebie MEGA okazję od Kraken Pro, jednej z najlepszych giełd na świecie.

Co możesz zyskać?
50€ w Bitcoinie – za samą rejestrację i pierwszą transakcję!
Wszystko można od razu wypłacić razem z bonusem – zero haczyków.

Co trzeba zrobić?

Bonusy wpadają do 14 dni 

1. Pobierz aplikację Kraken Pro

2. Zarejestruj się z moim kodem: 742cwg5z lub kliknij w ten link: https://krakenpro.onelink.me/9f1e/afqshltf

3. Zrób transakcję za minimum 200€ (może być kupno lub sprzedaż)

‼️‼️‼️Można wpłacić po 10 Euro zrobić zakup kupno sprzedaż wypłata as będzie obrót 200 Euro ‼️‼️‼️

Bonus 50€ w Bitcoinie pojawia się automatycznie i jest dostępny do wypłaty!

To nie wszystko!
Po odebraniu swojego bonusu dostajesz też własny kod polecający – i możesz zarabiać nawet do 1000€ za każdą osobę, która zarejestruje się z Twojego linka i spełni warunki!

Oferta ważna tylko do odwołania – nie czekaj!

Edytowane przez FASTMUNER

• FASTMUNER changed the title to Zgarnij 50€ w Bitcoinie – tylko za rejestrację i jedną transakcję! Promocja ograniczona czasowo!
  • FASTMUNER changed the title to Zgarnij 50€ w Bitcoinie – plus 30 Euro 😍
  • FASTMUNER changed the title to Zgarnij 50€ w Bitcoinie – można 10 osób polecić max ma każde konto
2 godziny temu, Whtrr napisał:

Pv?

Wszystko masz opisane zakładasz konto z linku promocji sprawdzasz czy masz też kod promocji polecenia następne się rejestrować cieba potem weryfikację KYC następne możesz zrobić wplate z revo czy z n26 albo z vise po 10 najlepiej po 50 Euro i kupić obojętnie jaką kryptowalute i ja sprzedać i wypłacić pieniądze znowu na tą z czego depo robiłeś I znowu to samo aż będzie obrót 200 euro 

1202678882_Screenshot_20250503-044102(1).png.533831c27c63c467907b4d664b4ed501.png

• 2 weeks later...
W dniu 20.04.2025 o 21:24, FASTMUNER napisał:

@mati1503 do 14 dni ja miałem za tydzień 

To miałeś teraz już trzeba czekać 21 dni ja już 18 dni czekam i każdy kto z polszy i każdy ma inną promocje o obrót... I nie wiem czy aktualna bo odrzucają poleconych trzeba trochę poczytać.... I dopiero pisać o promce.....! Pozdrawiam.

Screenshot_20250513_202827.jpg

Screenshot_20250513_202808.jpg

• Dodaj nową pozycję...