FASTMUNER Napisano 10 Kwiecień Zgłoszenie Podziel się Napisano 10 Kwiecień (edytowane) Cześć wszystkim! Chciałem się podzielić fajnym sposobem na codzienny zysk. Wystarczy założyć konto na tej stronie: https://glkr33.cc/#/register?ref=994955 Po rejestracji codziennie dostajesz jedno zadanie do wykonania i za to wpada 1.4$. Wypłaty już od 8$ – więc naprawdę szybko można coś zgarnąć bez inwestowania. Dodatkowo, jak ktoś chce przyspieszyć zyski, to są dostępne płatne pakiety. Najtańszy zaczyna się od 8$, ale daje już kilka zadań dziennie i ponad 8$ zwrotu dziennie – więc inwestycja zwraca się bardzo szybko. Sprawdzone, wypłacalna platforma – sam już odebrałem pierwsze środki. OŚWIADCZENIE Informuję, że wszystkie przedstawione przeze mnie treści mają charakter wyłącznie informacyjny i służą przekazaniu wiedzy na temat dostępnych promocji, bonusów oraz możliwości skorzystania z różnego rodzaju ofert. Nie namawiam, nie nakłaniam ani nie zmuszam nikogo do inwestowania swoich środków finansowych. Każdy podejmuje decyzje we własnym zakresie, świadomie i na własną odpowiedzialność. Moim celem jest wyłącznie przedstawienie dostępnych opcji i promocji, z których można skorzystać dobrowolnie, bez żadnych zobowiązań. Edytowane Poniedziałek o 20:05 przez FASTMUNER Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
FASTMUNER Napisano 12 Kwiecień Autor Zgłoszenie Podziel się Napisano 12 Kwiecień Odbieramy co dzienne zadania Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
roman777 Napisano 13 Kwiecień Zgłoszenie Podziel się Napisano 13 Kwiecień (edytowane) Daj jakis dowód wypłaty, bo wygląda to jak totalny scam Edytowane 13 Kwiecień przez roman777 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
FASTMUNER Napisano 13 Kwiecień Autor Zgłoszenie Podziel się Napisano 13 Kwiecień 30 minut temu, roman777 napisał: Daj jakis dowód wypłaty, bo wygląda to jak totalny scam Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
FASTMUNER Napisano 14 Kwiecień Autor Zgłoszenie Podziel się Napisano 14 Kwiecień Odbieramy co 24 H zadanie Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
marioapacz Napisano 15 Kwiecień Zgłoszenie Podziel się Napisano 15 Kwiecień (edytowane) 😂Przepraszamy, limit darmowych wypłat VIP1 został już wypełniony. Ale nie martw się, istnieją dwa sposoby rozwiązania tego problemu: 1. Możesz promować platformę i udostępniać link z zaproszeniem. Jeśli uda Ci się pozyskać 55 członków LEV1, możesz natychmiast wypłacić pieniądze. 2. Możesz też samodzielnie doładować 20 USDT i przejść na członkostwo VIP2 lub wyższe, albo możesz natychmiast skorzystać z funkcji wypłaty. Wystarczy wykonać jedną z tych czynności, a pieniądze znajdą się na Twoim koncie w ciągu około 1 minuty od uruchomienia Edytowane 15 Kwiecień przez marioapacz Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
roman777 Napisano 15 Kwiecień Zgłoszenie Podziel się Napisano 15 Kwiecień Jak pisałem wyglądało jak totalny scam Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
FASTMUNER Napisano 15 Kwiecień Autor Zgłoszenie Podziel się Napisano 15 Kwiecień 1 godzinę temu, roman777 napisał: Jak pisałem wyglądało jak totalny scam No mi teraz też już nie dało kasy tylko raz udało się wypłacić ale za darmo zawsze warto obadac Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
balotelliksc7 Napisano 15 Kwiecień Zgłoszenie Podziel się Napisano 15 Kwiecień Mi takie coś wyskakuje Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
FASTMUNER Napisano 15 Kwiecień Autor Zgłoszenie Podziel się Napisano 15 Kwiecień 4 godziny temu, balotelliksc7 napisał: Mi takie coś wyskakuje Tak też mam teraz i piszą że mam albo kupić bio albo 55 osób zaprosić Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
balotelliksc7 Napisano 19 Kwiecień Zgłoszenie Podziel się Napisano 19 Kwiecień Ziomek kupiłem VIP 2 i dalej nie mogę wypłacić Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
FASTMUNER Napisano 19 Kwiecień Autor Zgłoszenie Podziel się Napisano 19 Kwiecień @balotelliksc7 napisz do obsługi hmm Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
roman777 Napisano 19 Kwiecień Zgłoszenie Podziel się Napisano 19 Kwiecień Godzinę temu, FASTMUNER napisał: @balotelliksc7 napisz do obsługi hmm nie rób jaj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
FASTMUNER Napisano 19 Kwiecień Autor Zgłoszenie Podziel się Napisano 19 Kwiecień @roman777 przecież zawsze podaje informacje w poście że nie nakłaniam nikogo iwg to nie miej pretensji ok ja ci nie kazałem deponować nic Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
FASTMUNER Napisano 19 Kwiecień Autor Zgłoszenie Podziel się Napisano 19 Kwiecień OŚWIADCZENIE Informuję, że wszystkie przedstawione przeze mnie treści mają charakter wyłącznie informacyjny i służą przekazaniu wiedzy na temat dostępnych promocji, bonusów oraz możliwości skorzystania z różnego rodzaju ofert. Nie namawiam, nie nakłaniam ani nie zmuszam nikogo do inwestowania swoich środków finansowych. Każdy podejmuje decyzje we własnym zakresie, świadomie i na własną odpowiedzialność. Moim celem jest wyłącznie przedstawienie dostępnych opcji i promocji, z których można skorzystać dobrowolnie, bez żadnych zobowiązań. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
FASTMUNER Napisano 19 Kwiecień Autor Zgłoszenie Podziel się Napisano 19 Kwiecień Zawsze jest info Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
roman777 Napisano Niedziela o 03:01 Zgłoszenie Podziel się Napisano Niedziela o 03:01 12 godzin temu, balotelliksc7 napisał: Ziomek kupiłem VIP 2 i dalej nie mogę wypłacić Pożegnaj się z kasą. Swoją drogą "gratuluję" naiwności. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
balotelliksc7 Napisano Niedziela o 17:32 Zgłoszenie Podziel się Napisano Niedziela o 17:32 Naiwności? Te 20 dolarów nie zmieni nic w moim życiu koleżko. Z czystej ciekawości to kupiłem Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi