FASTMUNER Napisano 8 Kwiecień Zgłoszenie Podziel się Napisano 8 Kwiecień (edytowane) NOWA PROMOCJA Simple App – bez depozytu 350€! Zgarnij do 100 USDC! Hej wszystkim! Wpadła świeża promocja od Simple App – tym razem NIE TRZEBA wpłacać 350€, żeby odebrać nagrodę! Zrób kilka prostych kroków i zgarnij nawet do 100 USDC: 1. Zarejestruj się z mojego linku: https://join.simple.app/?code=85D2C8 Kod polecenia: 85D2C8 2. Załóż konto i przejdź weryfikację 3. Wpłać 1€ na konto Simple 4. Przelej ten 1€ na kartę Simple 5. Zapłać min. 1 PLN na pomagam.pl Po wykonaniu tych kroków otrzymasz od 2 do 100 USDC! Sprawdziłem – działa! Nagroda wpada szybko i bez problemów. #simple Edytowane Środa o 21:44 przez FASTMUNER Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
FASTMUNER Napisano 9 Kwiecień Autor Zgłoszenie Podziel się Napisano 9 Kwiecień Weryfikację robią do 24 godzin Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
FASTMUNER Napisano Wtorek o 21:06 Autor Zgłoszenie Podziel się Napisano Wtorek o 21:06 Promocja aktualna Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
FASTMUNER Napisano Środa o 15:32 Autor Zgłoszenie Podziel się Napisano Środa o 15:32 Pamiętajmy że po weryfikacji konta robimy kartę wirtualna potem wpłacamy z revo vise lub n26 1 euro i karta wirtualna robimy wpłatę na pomagamy.pl na 1 zł odbieramy bonus i polecamy dalej Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
ziutek55 Napisano Środa o 18:48 Zgłoszenie Podziel się Napisano Środa o 18:48 wszystko zrobione i nic nie otrzymalem a z twojego refa robiłem dziwne Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
FASTMUNER Napisano Środa o 21:32 Autor Zgłoszenie Podziel się Napisano Środa o 21:32 @ziutek55 zrobiłeś płatność podałeś kod referral suporty pisał że cieba czekać Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
FASTMUNER Napisano Środa o 21:46 Autor Zgłoszenie Podziel się Napisano Środa o 21:46 Jak zrobiłeś wszystkie kroki zasilenie oraz płatność kartą wirtualną 1 zł na pomagam.pl bonus powinien być jak nie to czekajmy do jutra Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
ziutek55 Napisano Czwartek o 16:45 Zgłoszenie Podziel się Napisano Czwartek o 16:45 18 godzin temu, FASTMUNER napisał: Jak zrobiłeś wszystkie kroki zasilenie oraz płatność kartą wirtualną 1 zł na pomagam.pl bonus powinien być jak nie to czekajmy do jutra zrobilem wszystko nawet wiecej wplacilem na pomagam a widzisz mnie w swoim koncie czy nie Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
FASTMUNER Napisano Czwartek o 17:56 Autor Zgłoszenie Podziel się Napisano Czwartek o 17:56 Godzinę temu, ziutek55 napisał: zrobilem wszystko nawet wiecej wplacilem na pomagam a widzisz mnie w swoim koncie czy nie Nie mi nie wpadło nic jeszcze Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
ziutek55 Napisano 8 godzin temu Zgłoszenie Podziel się Napisano 8 godzin temu 22 godziny temu, FASTMUNER napisał: Nie mi nie wpadło nic jeszcze No cisza nic nie wpadnie pewnie Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Kamil985 Napisano 8 godzin temu Zgłoszenie Podziel się Napisano 8 godzin temu Ja mam taki problem przy próbie płatności 🤔 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
roman777 Napisano 7 godzin temu Zgłoszenie Podziel się Napisano 7 godzin temu kolejny scam i śmietnik na forum Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi