Skocz do zawartości

Rekomendowane odpowiedzi

Codzienny zysk za trzymanie USDT na własnym portfelu!

Siema,
chciałem się podzielić ciekawym sposobem na codzienny pasywny dochód z USDT, który sam testuję od kilku dni. Działa na portfelu Trust Wallet, SafePal albo Coinbase Wallet – bez wpłat na żadne platformy czy giełdy!

Wystarczy połączyć portfel z botem Bitpay i codziennie nalicza nagrody. USDT cały czas pozostaje u nas na portfelu, mamy nad nim pełną kontrolę 24/7.

Link do bota:
https://btc182.kxw69.com/#/?invite=S12MV

Co potrzebujesz na start?

USDT BEP20 – minimum 10$

Trochę BNB (~0.5$) na opłatę za połączenie portfela z botem

Plusy:

Wypłaty w kilka sekund bez czekania

Bot automatycznie działa na powiększonym saldzie

Ryzyko niewielkie – nie wysyłasz środków, tylko łączysz portfel

Można ustawić zabezpieczenia w portfelu np. kod do transakcji

Ja sam wrzuciłem testowo 20 USDT i działa bez zarzutu – naliczenia są, wypłaty też przychodzą.

Dopóki jeszcze USDT działa na niektórych portfelach i giełdach – warto korzystać, zanim to zablokują.

Jakby ktoś miał pytania, chętnie pomogę.
Link jeszcze raz: https://btc182.kxw69.com/#/?invite=S12MV

Powodzenia!

OŚWIADCZENIE

Informuję, że wszystkie przedstawione przeze mnie treści mają charakter wyłącznie informacyjny i służą przekazaniu wiedzy na temat dostępnych promocji, bonusów oraz możliwości skorzystania z różnego rodzaju ofert.

Nie namawiam, nie nakłaniam ani nie zmuszam nikogo do inwestowania swoich środków finansowych. Każdy podejmuje decyzje we własnym zakresie, świadomie i na własną odpowiedzialność.

Moim celem jest wyłącznie przedstawienie dostępnych opcji i promocji, z których można skorzystać dobrowolnie, bez żadnych zobowiązań.

FB_IMG_1743930359261.thumb.jpg.27d9f02cd59c637e82045a2f0f265e18.jpgFB_IMG_1743930356066.thumb.jpg.95268b1505c7db86c6f2b4af6fccc400.jpg

Edytowane przez FASTMUNER

• FASTMUNER changed the title to TEMAT NIE AKTUALNY ‼️‼️‼️‼️

• Dodaj nową pozycję...