Iduser Napisano Poniedziałek o 15:03 Zgłoszenie Podziel się Napisano Poniedziałek o 15:03 Oto bardziej atrakcyjna i zachęcająca wersja Twojej wiadomości: 🔥 Zgarnij do 100 WAL na KuCoin! 🔥 Dołącz do promocji "Ucz się i zarabiaj" i odbierz nawet 100 WAL (obecnie 1 WAL = 0,47$)! ✅ Prosty quiz – tylko 6 pytań (można się pomylić!) ✅ Szybka nagroda – ja dostałem 80 WAL (~37$)! ✅ Promocja trwa do 3.04.2025 🎯 Zapisz się i weź udział tutaj: 👉 LINK DO PROMOCJI Nie masz jeszcze konta na KuCoin? Załóż je w kilka chwil! 🔹 Reflink: Zarejestruj się 🔹 Czysty link: www.kucoin.com Nie przegap okazji – zdobywaj wiedzę i zarabiaj jednocześnie! 🚀 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
kaskadermareczn Napisano Poniedziałek o 15:11 Zgłoszenie Podziel się Napisano Poniedziałek o 15:11 ja dostalem 56 WAL, ciekawe ile beda warte jak beda do odbioru Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
prawny Napisano Poniedziałek o 15:15 Zgłoszenie Podziel się Napisano Poniedziałek o 15:15 @kaskadermareczn Jakby zostało tak jak jest byłoby miło Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
kaskadermareczn Napisano Poniedziałek o 15:17 Zgłoszenie Podziel się Napisano Poniedziałek o 15:17 @prawny bardzo milo, ile Ci wpadlo ? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Ergoder Napisano Poniedziałek o 15:18 Zgłoszenie Podziel się Napisano Poniedziałek o 15:18 Z tego co wiem to są bilety nie tokeny Tym więcej masz biletów tym więcej dostaniesz z puli 238000 WAL ta pula jest dzielona na osoby i ich ilość biletów które można zdobywać. Robiłem już quizy na Kucoin i to działa w ten sposób Ale jak ktoś ma nadzieję dalej to macie tu odp Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
lenarczyk.jakub Napisano Wtorek o 07:14 Zgłoszenie Podziel się Napisano Wtorek o 07:14 Cały 1 wal Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
1złoty Napisano 22 godziny temu Zgłoszenie Podziel się Napisano 22 godziny temu (edytowane) 33 wpadło + 50 na drugim koncie. @kaskadermareczn Za 23 dni do odbioru po zakończeniu eventu. Edytowane 22 godziny temu przez 1złoty Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi