prawny Napisano Poniedziałek o 07:49 Zgłoszenie Podziel się Napisano Poniedziałek o 07:49 ✅ Jak założyć konto w WorldCoin i zgarnąć bonus? (~150zł + 100zł ) 1️⃣ Pobierz aplikację WorldCoin z dedykowanego linku: https://world.org/join/40N50EF 2️⃣ Przejdź proces weryfikacji KYC. 3️⃣ Wpisz kod polecający w ustawieniach [ 40N50EF ] 4️⃣ Umów wizytę przy Orbie . 5️⃣ Podczas wizyty zeskanuj tęczówkę oka (trwa ok. 3-4 minuty). 6️⃣ Gotowe! Konto aktywne, a bonus wpadł na saldo. 👉 Około 150 PLN w Worldcoinie (43,08 WLD) – 50% od razu, reszta co miesiąc przez rok. (Mogę odkupić WLD) + 100zł z mojej kieszeni ! 💲 Kontakt: Telegram @prawny94 🔥 To szybkie, proste i opłacalne – sprawdź sam! 🔥 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
prawny Napisano Wtorek o 08:05 Autor Zgłoszenie Podziel się Napisano Wtorek o 08:05 Pozostało 8 miejsc! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
prawny Napisano Środa o 12:23 Autor Zgłoszenie Podziel się Napisano Środa o 12:23 7 miejsc zostalo 1 Zgłoszenie Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Iduser Napisano 22 godziny temu Zgłoszenie Podziel się Napisano 22 godziny temu Aktualne? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Bochenovic Napisano 15 godzin temu Zgłoszenie Podziel się Napisano 15 godzin temu (edytowane) Masz tu mój link jeśli już tamte miejsca zajęte. Warunki takie same. https://world.org/join/XHRZWFW Edytowane 13 godzin temu przez Bochenovic Nie działający wcześniejszy link Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
prawny Napisano 6 godzin temu Autor Zgłoszenie Podziel się Napisano 6 godzin temu AKTUALNE! MAMY 6 MIEJSC PISZ PRIV LUB TELEGRAM @PRAWNY94 1 Zgłoszenie Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi