Iduser Napisano 30 Marzec Zgłoszenie Podziel się Napisano 30 Marzec Nowa promocja WhiteBit: Zdobądź 1+1 € za polecenie! Maksymalna premia do 50 €. Jak skorzystać z bonusu? 1. Rejestracja Zarejestruj się poprzez link: 2. Weryfikacja Szybka procedura potwierdzenia tożsamości – zazwyczaj trwa od 5 do 30 minut. 3. Potwierdzenie adresu Wymagany jest dokument potwierdzający adres zamieszkania (np. wyciąg bankowy z ostatnich 3 miesięcy, rachunek za media). 4. Tworzenie wirtualnej karty Karta jest darmowa! Możesz założyć ją tutaj: 5. Wpisz kod polecający ❗ Bez kodu bonus nie zostanie przyznany! 🎉 Gotowe! Premia jest przyznawana natychmiast. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
prawny Napisano 31 Marzec Zgłoszenie Podziel się Napisano 31 Marzec Tu jest nagroda do 50$? Bo ja dostałem 1€ Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
kaskadermareczn Napisano 31 Marzec Zgłoszenie Podziel się Napisano 31 Marzec @prawny 50 osob mozesz maks zaprosic i za kazda jest 1E Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
prawny Napisano 31 Marzec Zgłoszenie Podziel się Napisano 31 Marzec @kaskadermareczn ee to ja też max dostaje 1? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
kaskadermareczn Napisano 31 Marzec Zgłoszenie Podziel się Napisano 31 Marzec 1 godzinę temu, prawny napisał: @kaskadermareczn ee to ja też max dostaje 1? dokladnie tak, w grudniu jeszcze byly rozne akcje za zamowienie karty dostalem 25$ Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Iduser Napisano 2 Kwiecień Autor Zgłoszenie Podziel się Napisano 2 Kwiecień Tak do 50$ można nabic. Można też usunąć konto i zrobić jeszcze raz 🏆 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Aleksandraola24 Napisano 11 Kwiecień Zgłoszenie Podziel się Napisano 11 Kwiecień Można link? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
prajsik Napisano 12 Kwiecień Zgłoszenie Podziel się Napisano 12 Kwiecień 4 godziny temu, Aleksandraola24 napisał: Można link? Bez linku polecającego też chyba jest bonus. Najlepiej pobrać apke i sprawdzić. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Andrzej111 Napisano 12 Kwiecień Zgłoszenie Podziel się Napisano 12 Kwiecień Brak linków? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi