Sianozneta Napisano Niedziela o 20:05 Zgłoszenie Podziel się Napisano Niedziela o 20:05 (edytowane) Jak w tytule płacę 150 zł za założenie revoluta z mojego linku polecającego, jeżeli robisz pierwszy raz to dodatkowo z quizów uzyskasz około 30 zł. Czy robisz pierwszy czy 20-sty ja zawsze płace 150 zł. Tutaj nie ma linku polecającego który mogę wkleić tylko musisz napisać do mnie priv i podać nr telefonu na który wyślę link polecający. Za każdym razem trzeba się rejestrować na nowy nr telefonu i nowy e-mail. Żeby robić drugi i kolejny raz musi minąć miesiąc od poprzedniego założenia. Warunki: 1. Załóż darmowe konto Revolut z mojego reflinku 2. Zamów darmową debetową kartę fizyczną (obowiązuje opłata za dostawę karty ok. 30 zł) - ale jest na to sposób 3. Dokonaj depozytu z karty lub konta bankowego (min. depozyt w Revolut, to 50 zł) 4. Dokonaj 3 transakcji kartą Revolut na min. 5 euro każda lub równowartość w innej walucie (można użyć karty wirtualnej podpiętej pod GooglePay płacąc zbliżeniowo w sklepie - nie musisz czekać na dostawę karty fizycznej) Mam 2 miejsca do 15 kwietnia Edytowane Poniedziałek o 21:14 przez Sianozneta Wartość quizów jest obecnie mniejsza 1 Zgłoszenie Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Mustang.02 Napisano Poniedziałek o 11:24 Zgłoszenie Podziel się Napisano Poniedziałek o 11:24 Można priv ? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Sianozneta Napisano Poniedziałek o 11:37 Autor Zgłoszenie Podziel się Napisano Poniedziałek o 11:37 Poszedł priv Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
warsled Napisano Poniedziałek o 21:04 Zgłoszenie Podziel się Napisano Poniedziałek o 21:04 nie wprowadzaj w błąd z quizów jest 30zł , po wymianie zostaje ok 25zł Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Sianozneta Napisano Poniedziałek o 21:13 Autor Zgłoszenie Podziel się Napisano Poniedziałek o 21:13 Ok to już zmieniam, nie wiedziałem że tak zmniejszyli, zresztą te quizy to i tak nieważne chyba nie ma juz osób które robia pierwszy raz tylko 10 i więcej ale dzięki za info. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi