okpol1006 Napisano Czwartek o 14:23 Zgłoszenie Podziel się Napisano Czwartek o 14:23 Jak w tytule. Jedynie nie mogę podłączyć Keplr do ZetaHub. Może komuś się udało? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Ergoder Napisano Czwartek o 16:21 Zgłoszenie Podziel się Napisano Czwartek o 16:21 no bez problemu zrobiłem te zadania 5 razy na różnych kontach na chrome Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
okpol1006 Napisano Czwartek o 16:33 Autor Zgłoszenie Podziel się Napisano Czwartek o 16:33 11 minut temu, Ergoder napisał: no bez problemu zrobiłem te zadania 5 razy na różnych kontach na chrome Keplr masz apke w tel? Po prostu jak mnie przekierowuje do apki żeby połączyć portfel to otwiera się apka ale nic się nie dzieje nie ma prośby o zgodę na połączenie portfela Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Ergoder Napisano Czwartek o 16:37 Zgłoszenie Podziel się Napisano Czwartek o 16:37 Nie ja to robiłem na PC z wtyczka portfela z chrome Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
okpol1006 Napisano Czwartek o 16:39 Autor Zgłoszenie Podziel się Napisano Czwartek o 16:39 Na PC z wtyczką też próbowałem. Dałbyś radę pomóc krok po kroku? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Ergoder Napisano Czwartek o 16:44 Zgłoszenie Podziel się Napisano Czwartek o 16:44 Pv Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
lenarczyk.jakub Napisano Piątek o 23:00 Zgłoszenie Podziel się Napisano Piątek o 23:00 Jak komuś nie działa połączenie keplr polecam dodać(import) portfela zetachain do meta mask i robić w nim lub przez przeglądarkę przez wallet connect ✌️ wszystko idzie na telefonie w ten sposób zrobić . Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Kamil985 Napisano Sobota o 09:41 Zgłoszenie Podziel się Napisano Sobota o 09:41 @lenarczyk.jakub zrobione w ten sposób i też nic Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
prajsik Napisano Sobota o 11:17 Zgłoszenie Podziel się Napisano Sobota o 11:17 (edytowane) u mnie podłączenie portfela normalnie działa Edytowane Sobota o 11:19 przez prajsik . Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
lenarczyk.jakub Napisano Sobota o 14:24 Zgłoszenie Podziel się Napisano Sobota o 14:24 Na urządzeniach mobilnych właśnie nie działa . @Kamil985musisz wybrać przy łączeniu walleta metodę wallet connect a nie meta mask Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Kamil985 Napisano Sobota o 16:53 Zgłoszenie Podziel się Napisano Sobota o 16:53 @lenarczyk.jakub zrobione w ten sposób tokeny stakowane i też lipa nie zalicza Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi