kosa152 Napisano Poniedziałek o 08:54 Zgłoszenie Podziel się Napisano Poniedziałek o 08:54 Rockflow aplikacja do inwestowania w akcje różnych firm typu Tesla, Facebook itp... Firma zarejestrowana jest w Nowej Zelandii jako dostawca usług finansowych (FSP: 1001454) i działa zgodnie z odpowiednimi przepisami prawa nowozelandzkiego. Według serwisu ScamAdviser, RockFlow uzyskał ocenę zaufania na poziomie 77%, co sugeruje, że strona jest prawdopodobnie legalna, choć zawsze zaleca się ostrożność przy korzystaniu z nowych platform inwestycyjnych. Aplikacja RockFlow jest dostępna zarówno w sklepie Google Play, jak i Apple App Store, co może świadczyć o jej wiarygodności. Link promocyjny: https://mobile.rockflow.ai/intents?t=RB24ZU2X9 kod polecający: ZU2X9 Link czysty : https://rockflow.ai/ Aplikacja polega praktycznie na tym samym co trading212, kupowaniu, sprzedawaniu różnych akcji firm, banków i czekaniu na wzrost lub spadek i czerpania zysków z tego ale wiadomo... bywa różnie? Bonus w postaci darmowej akcji Tesla, losowej dosłownie bo nie ma określonej kwoty, ja dostałem 9 USD w akcji, można zaprosić trzech znajomych tylko i wystarczy że zrobią KYC I wpiszą kod polecający. Każdy inny kto skorzysta z linku I tak dostanie bonus tylko ty otrzymasz za 3 pierwszych znajomych. KYC u mnie trwało kilka minut, łatwa i szybka rejestracja, na zatwierdzeń dokumentów czekałem do 2 godzin. Nagrody nie można wycofać do trzech miesięcy ale można je odblokować szybciej robiąc 4 transakcje Akcji, sprzedaż, kupno itp. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
1złoty Napisano Wtorek o 16:00 Zgłoszenie Podziel się Napisano Wtorek o 16:00 (edytowane) Wpadło 10$+2$ oddzielnie. KYC bez selfie. Sam dokument. Wymagana dodatkowo weryfikacja adresu - aby móc wypłacić środki. No i czekam na akceptację.. Edytowane Wtorek o 22:23 przez 1złoty Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Ergoder Napisano Środa o 10:03 Zgłoszenie Podziel się Napisano Środa o 10:03 Też dostałem łącznie 10 usd ale nie mogę nic z tym zrobić jakieś pomysły? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
roman777 Napisano Środa o 10:16 Zgłoszenie Podziel się Napisano Środa o 10:16 Poszło z refa. 10 USD wpadło Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Ergoder Napisano Środa o 11:42 Zgłoszenie Podziel się Napisano Środa o 11:42 W dniu 24.03.2025 o 09:54, kosa152 napisał: Nagrody nie można wycofać do trzech miesięcy ale można je odblokować szybciej robiąc 4 transakcje Akcji, sprzedaż, kupno itp. Chodzi o osobne 4 transakcję własnymi funduszami czy 4 transakcję akcjami które dostaliśmy Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
ZarabiajKrypto Napisano Środa o 15:31 Zgłoszenie Podziel się Napisano Środa o 15:31 praktycznie nie da sie zrobić transakcji tym bonusem a minimum wpłata to 500$ więc wiecej stracisz niż zyskasz, promocja do dupy Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
roman777 Napisano Środa o 15:41 Zgłoszenie Podziel się Napisano Środa o 15:41 @ZarabiajKrypto ZarobekKrypto skąd masz takie rewelacje? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
ZarabiajKrypto Napisano Środa o 16:20 Zgłoszenie Podziel się Napisano Środa o 16:20 jakie "rewelacje" co masz dokładnie na myśli Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
ZarabiajKrypto Napisano Środa o 16:22 Zgłoszenie Podziel się Napisano Środa o 16:22 dostałem z tego bonusu łącznie 16 dolarów. kupiłem jedną akcje co kosztowało mnie 3 dolary więc dalej odpuściłem dodatkowo fee przy wypłace(jeśli wgl tą wypłate odblokujesz) wynosi 10$ więc nie wydaje mi się żeby ta promocja była warta robienie 😛 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Daavvv Napisano Środa o 17:35 Zgłoszenie Podziel się Napisano Środa o 17:35 (edytowane) Jest jakaś opcja wypłaty z małą prowizja? Edytowane Środa o 17:52 przez Daavvv Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
ZarabiajKrypto Napisano Środa o 18:50 Zgłoszenie Podziel się Napisano Środa o 18:50 no nie. Chyba że jesteś z hong kongu Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi