FASTMUNER Napisano Sobota o 11:52 Zgłoszenie Podziel się Napisano Sobota o 11:52 Cześć! Chciałem się z Wami podzielić świetną okazją, z której sam skorzystałem. Na platformie Word COIN pojawiła się darmowa koparka tokena WDD. Wystarczy mieć zweryfikowane konto, żeby uruchomić koparkę i zacząć zbierać tokeny bez żadnych inwestycji! Dodatkowo działa system poleceń - za każdą osobę, którą zaprosisz i która się zweryfikuje, otrzymujesz 50 WDD. Ja już zacząłem kopać i zbierać WDD, a dodatkowe tokeny z poleceń wpadają naprawdę szybko. Jeśli ktoś jest zainteresowany, zostawiam link do rejestracji: 👉👉👉👉 REJESTRACJA 👈👈👈👈 Działajcie, bo póki co wygląda to bardzo dobrze! OŚWIADCZENIE Informuję, że wszystkie przedstawione przeze mnie treści mają charakter wyłącznie informacyjny i służą przekazaniu wiedzy na temat dostępnych promocji, bonusów oraz możliwości skorzystania z różnego rodzaju ofert. Nie namawiam, nie nakłaniam ani nie zmuszam nikogo do inwestowania swoich środków finansowych. Każdy podejmuje decyzje we własnym zakresie, świadomie i na własną odpowiedzialność. Moim celem jest wyłącznie przedstawienie dostępnych opcji i promocji, z których można skorzystać dobrowolnie, bez żadnych zobowiązań. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Holmes69 Napisano Sobota o 14:51 Zgłoszenie Podziel się Napisano Sobota o 14:51 Cześć, jak znaleźć tą koparkę? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
FASTMUNER Napisano Sobota o 15:35 Autor Zgłoszenie Podziel się Napisano Sobota o 15:35 @Holmes69 przez link co podałem do postu Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
FASTMUNER Napisano Sobota o 15:36 Autor Zgłoszenie Podziel się Napisano Sobota o 15:36 Teraz, FASTMUNER napisał: @Holmes69 przez link co podałem do postu Masz link w poście REJESTRACJA Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Holmes69 Napisano Sobota o 16:16 Zgłoszenie Podziel się Napisano Sobota o 16:16 (edytowane) Ok. Edytowane Sobota o 16:18 przez Holmes69 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
prawny Napisano Niedziela o 11:37 Zgłoszenie Podziel się Napisano Niedziela o 11:37 Masz Refa Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
FASTMUNER Napisano Niedziela o 17:33 Autor Zgłoszenie Podziel się Napisano Niedziela o 17:33 @prawny masz link w opisie do rejestracji W dniu 22.03.2025 o 15:35, FASTMUNER napisał: @Holmes69 przez link co podałem do postu Masz link w poście REJESTRACJA Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Sianozneta Napisano Niedziela o 21:09 Zgłoszenie Podziel się Napisano Niedziela o 21:09 Jak się tam zweryfikowac? Jakiś orb, kod Qr na ekranie który nie działa itp nie ogarniam tego Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
FASTMUNER Napisano Poniedziałek o 05:34 Autor Zgłoszenie Podziel się Napisano Poniedziałek o 05:34 @Sianozneta jak noeasz wld konta to musisz sobie założyć Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
prawny Napisano Poniedziałek o 09:31 Zgłoszenie Podziel się Napisano Poniedziałek o 09:31 @Sianozneta jak nie masz konta to napisz tu priv lub telegram @prawny a pomogę I zapłacę jeszcze za reflink 100zl Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
kamjan2113 Napisano 9 godzin temu Zgłoszenie Podziel się Napisano 9 godzin temu @prawny priv Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi