Skocz do zawartości

RockFlow.ai ~ bonus za rejestrację z KYC: Darmowa Akcja Tesli

Rekomendowane odpowiedzi

Rockflow aplikacja do inwestowania w akcje różnych firm typu Tesla, Facebook itp...

Firma zarejestrowana jest w Nowej Zelandii jako dostawca usług finansowych (FSP: 1001454) i działa zgodnie z odpowiednimi przepisami prawa nowozelandzkiego. 

Według serwisu ScamAdviser, RockFlow uzyskał ocenę zaufania na poziomie 77%, co sugeruje, że strona jest prawdopodobnie legalna, choć zawsze zaleca się ostrożność przy korzystaniu z nowych platform inwestycyjnych.

Aplikacja RockFlow jest dostępna zarówno w sklepie Google Play, jak i Apple App Store, co może świadczyć o jej wiarygodności.

Link promocyjny:

https://mobile.rockflow.ai/intents?t=RB24T9Z3Y

kod polecający: T9Z3Y

Link czysty : https://rockflow.ai/

Aplikacja polega praktycznie na tym samym co trading212, kupowaniu, sprzedawaniu różnych akcji firm, banków i czekaniu na wzrost lub spadek i czerpania zysków z tego ale wiadomo... bywa różnie😅

Bonus w postaci darmowej akcji Tesla, losowej dosłownie bo nie ma określonej kwoty, ja dostałem 9 USD w akcji, można zaprosić trzech znajomych tylko i wystarczy że zrobią KYC I wpiszą kod polecający. Każdy inny kto skorzysta z linku I tak dostanie bonus tylko ty otrzymasz za 3 pierwszych znajomych.

KYC u mnie trwało kilka minut, łatwa i szybka rejestracja, na zatwierdzeń dokumentów czekałem do 2 godzin.

💢Nagrody nie można wycofać do trzech miesięcy, mozna je odblokować szybciej robiąc 4 transakcje Akcji, sprzedaż, kupno itp.

Edytowane przez ZarabiajKrypto

Te transakcje co do ciebie (~10 dol) są zablokowane na 3 miesiące. Ale co z nich po 3 miesiącach. Czytałeś prowizje za wypłacanie? „Wypłaty w USD (na rachunki w bankach lokalnych innych niż w Hongkongu): Przelewy z Bank of China Singapore do Bank of China Singapore: Bezpłatnie Przelewy do innych banków (z wyłączeniem Bank of China Singapore): 20 USD za transakcję, pobierane przez bank wypłacający. Mogą obowiązywać dodatkowe opłaty pobierane przez banki pośredniczące, zazwyczaj wynoszące od kilku do kilkunastu dolarów, w zależności od trasy przelewu. Inne wypłaty walutowe (przelewy międzynarodowe): 20 USD za transakcję, pobierane przez bank wypłacający. Mogą obowiązywać dodatkowe opłaty pobierane przez banki pośredniczące, zazwyczaj wynoszące od kilku do kilkunastu dolarów, w zależności od trasy przelewu. Może również obowiązywać opłata za wymianę walut w wysokości 0,55%. Wszystkie opłaty pobierane są przez kanał płatności”

• Dodaj nową pozycję...