Dudekkkk Napisano Piątek o 10:35 Zgłoszenie Podziel się Napisano Piątek o 10:35 https://partner.bydfi.com/j/athfAnza Jeśli ktoś już się z tym uporał - komentarze mile widziane BYDFi do 20 USDT za rejestrację https://partner.bydfi.com/j/athfAnza Dodatkowo: 1) do 20 USDT za depozyt >100 USDT 2) za polecenie 2 osób 20 USDT (poleceni otrzymują po 5 USDT) - poleceni muszą wpłacić 50 USDT i dokonać obrotu na koncie w wysokości 1000 USDT 3) Mystery Box do otwarcia po KYC 4) Koło nagród, w którym można wygrać 100 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Dudekkkk Napisano Piątek o 11:34 Autor Zgłoszenie Podziel się Napisano Piątek o 11:34 Po wylosowaniu nagrody musimy zrobić kyc ja czekam od 30 minut Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
warsled Napisano Piątek o 17:31 Zgłoszenie Podziel się Napisano Piątek o 17:31 5 godzin temu, Dudekkkk napisał: Po wylosowaniu nagrody musimy zrobić kyc ja czekam od 30 minut i co udało się? bo znalazłem na trust pilot dość negatywne niektóre opinie Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
olendzki.damian Napisano Piątek o 18:07 Zgłoszenie Podziel się Napisano Piątek o 18:07 I jak ? Coś więcej na ten temat?? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Olo Napisano Piątek o 19:40 Zgłoszenie Podziel się Napisano Piątek o 19:40 Jeśli chodzi o mnie, to są problemy z kyc. Trzeba zrobić selfi z dowodem i kartką z datą 🤣 Troszkę się zmieniłem od 2016 roku😜 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
prajsik Napisano Piątek o 20:48 Zgłoszenie Podziel się Napisano Piątek o 20:48 Jakby co to nie wypłacicie tego bonusu, trzeba wykonać resztę zadań włącznie z depozytem i handlem. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
prawny Napisano Sobota o 21:23 Zgłoszenie Podziel się Napisano Sobota o 21:23 W dniu 21.03.2025 o 21:48, prajsik napisał: Jakby co to nie wypłacicie tego bonusu, trzeba wykonać resztę zadań włącznie z depozytem i handlem. Albo jak się zakończy promocja Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi