marek505 Napisano 16 Marzec Zgłoszenie Podziel się Napisano 16 Marzec 🚀 Promocja dla nowych użytkowników ! 💰 Jeśli chcesz kupić swoje pierwsze kryptowaluty, to świetna okazja! 🎉 Dodatkowo, jeśli zaprosisz znajomego, który spełni te same warunki, oboje otrzymacie dodatkowy bonus! 💸 🔹 Zgarnij 25€ bonusu przy zakupie kryptowalut za minimum 105€! 🔹 Możesz wpłacić SEPA ZEN/ Revolut i kupić kryptowaluty lub kupić je bezpośrednio kartą bankową. 🔹 Jeśli nie masz ZEN zapraszam aby sobie ogarnąć konto i skorzystać z dodatkowej promocji na konto PRO Otrzymasz plan PRO do 150 dni z kodem KBZEN jeśli podasz go podczas rejestracji. 🔹 Po zakupie przechowaj je przez 30 dni, a nagroda trafi na Twoje konto! Aby otrzymać bonus należy wykonać zadanie najlepiej do 7 dni po rejestracji Co zyskujesz? Bonus = 25 € + 25€ za każde zaproszenie (tutaj zależy jak podzielisz swój bonus, ja ustawiłem 50/50) Co potrzebujesz? Wymagany depozyt = 105 € Bonus otrzymujemy po 30 dniach 1. Zarejestruj się z linku promocyjnego https://app.kriptomat.io/ref/join?referral=jrohrwdq Czysty link: https://app.kriptomat.io 2. Wypełnij swoje dane osobowe i kliknij "Czy posiadasz kod referencyjny" Jeśli nie wpiszesz kodu = BONUS NIE WPADNIE Wpisz ten kod: jrohrwdq Zakupione kryptowaluty np. USDC należy trzymać na Kriptomat minimum 30 dni! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Sianozneta Napisano 17 Marzec Zgłoszenie Podziel się Napisano 17 Marzec Witam. To jest jakaś nowa promka? Sprawdzona? Z takimi promkami że bonus dopiero po 30 dniach mam złe doświadczenia Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
marek505 Napisano Niedziela o 22:12 Autor Zgłoszenie Podziel się Napisano Niedziela o 22:12 W dniu 17.03.2025 o 14:45, Sianozneta napisał: Witam. To jest jakaś nowa promka? Sprawdzona? Z takimi promkami że bonus dopiero po 30 dniach mam złe doświadczenia Hej tak jest to promka sprawdzona, jednak nie mamy gwarancji, że czegoś nie zmienią w trakcie. Kilka osób bonus już otrzymało. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi