foxer4 Napisano 14 Marzec Zgłoszenie Podziel się Napisano 14 Marzec Giełda Lcx oferuje mystery box o wartości do 50 euro za rejestrację oraz mystery box do 500 euro za pełne KYC. reflink - https://exchange.lcx.com/join/vmaP1P5vjO czysty link - https://exchange.lcx.com Kod polecający - vmaP1P5vjO U mnie wpadło tylko 3.281 USD Warto spróbować może komuś się przyfarci trafić coś więcej. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
lenarczyk.jakub Napisano 14 Marzec Zgłoszenie Podziel się Napisano 14 Marzec A jakie jest minimum do wypłaty? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
roman777 Napisano 14 Marzec Zgłoszenie Podziel się Napisano 14 Marzec Też dostałem ok 3 USD Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Ergoder Napisano 14 Marzec Zgłoszenie Podziel się Napisano 14 Marzec Ja 2.8 usd Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
lenarczyk.jakub Napisano 14 Marzec Zgłoszenie Podziel się Napisano 14 Marzec Wszystko git mi wpadło 8$, wypłacone w ltc. Dzięki Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
warsled Napisano 15 Marzec Zgłoszenie Podziel się Napisano 15 Marzec Ile czekaliście na weryfikację? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Ergoder Napisano 15 Marzec Zgłoszenie Podziel się Napisano 15 Marzec 2 godziny temu, warsled napisał: Ile czekaliście na weryfikację? Jakieś pół godziny Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
karolajn Napisano 17 Marzec Zgłoszenie Podziel się Napisano 17 Marzec Jak wypłacić? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Demon Napisano 18 Marzec Zgłoszenie Podziel się Napisano 18 Marzec Od. Ilu można wypalić i jak Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
okpol1006 Napisano 19 Marzec Zgłoszenie Podziel się Napisano 19 Marzec Minimum 20 euro wypłata Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
kaskadermareczn Napisano 19 Marzec Zgłoszenie Podziel się Napisano 19 Marzec 7 godzin temu, okpol1006 napisał: Minimum 20 euro wypłata ja wyplacalem niecale 3 w ltc, 1e wzielo fee Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi