seniorio Napisano 3 Marzec Zgłoszenie Podziel się Napisano 3 Marzec 🔥 GREEN NATION - 50€ za każdego zaproszonego znajomego + 20€ ode mnie! 🔥 💰 Odbierz 50€ bonusu za każdego zaproszonego znajomego! 💸 Zdobądź dodatkowe 20€ za każdego znajomego zaproszonego przez Twoich znajomych! 🎁 +20€ ekstra ode mnie po otrzymaniu bonusu! 🔹 WYMAGANIA: ✅ Musisz mieć ukończone 18 lat 🪪 Zweryfikuj swoją tożsamość dowodem osobistym elektronicznym lub paszportem 💰 Minimalny depozyt: 14,5€ ⏳ Bonus przyznawany w ciągu 21 dni 📈 Maksymalny zarobek do 5000€ 🚀 JAK ODBLOKOWAĆ BONUS 1️⃣ Zarejestruj się przez mój link: 👉 https://referral.greennation.green/?referrer=d0eb6e48&lng=en 🔗 Czysty link: https://greennation.green/ 2️⃣ Dokończ rejestrację i zweryfikuj swoją tożsamość. 📲 Aktywuj darmową kartę wirtualną. 3️⃣ Wpłać 14,5€ przelewem bankowym (IBAN z Luksemburga) i wybierz plan Green Plus za 4,5€. 💳 Pozostałe 10€ wykorzystasz na wykonanie 2 transakcji. 4️⃣ Dodaj kartę wirtualną do Google Pay lub Apple Pay. 5️⃣ Wykonaj 2 transakcje po 5€ każda za pomocą karty wirtualnej. ✔️ Gotowe! Bonus zostanie przyznany w ciągu 3 tygodni! 💸 Zapraszaj znajomych i pomnażaj swoje zarobki! 🚀🔥 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
seniorio Napisano 4 Marzec Autor Zgłoszenie Podziel się Napisano 4 Marzec Z referencjami na 2 poziomach zarobki są naprawdę wysokie Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Ergoder Napisano 4 Marzec Zgłoszenie Podziel się Napisano 4 Marzec Bonus jest tylko za polecenie tak? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
izoterm21 Napisano 5 Marzec Zgłoszenie Podziel się Napisano 5 Marzec mnie już 3 dzień weryfikują Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
seniorio Napisano 5 Marzec Autor Zgłoszenie Podziel się Napisano 5 Marzec 15 godzin temu, Ergoder napisał: Bonus jest tylko za polecenie tak? Dokładnie. Otrzymujesz: - 20€ ode mnie, jeśli się zarejestrujesz - 50€ za każde zaproszenie 1. poziomu - 20€ za każde zaproszenie 2. poziomu Nie ma przewidzianego bonusu powitalnego, dlatego oferuję 20€ z mojego bonusu. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
seniorio Napisano 5 Marzec Autor Zgłoszenie Podziel się Napisano 5 Marzec 4 godziny temu, izoterm21 napisał: mnie już 3 dzień weryfikują Weryfikacja jest manualna. U mnie zajęła kilka godzin Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Sianozneta Napisano 5 Marzec Zgłoszenie Podziel się Napisano 5 Marzec Ale nie napisałeś że wybierając ten plan zobozwiązujesz się płacić go przez 12 miesięcy, ciekawy jestem czy da się z niego zrezygnować po przykładowo miesiącu bez żadnych problemów. Wiesz coś na ten temat? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
seniorio Napisano 5 Marzec Autor Zgłoszenie Podziel się Napisano 5 Marzec Kiedy otrzymamy bonus, musimy zamknąć konto. Polecam jednak użyć karty do kilku dodatkowych transakcji, poza tymi dwoma początkowymi, aby nie sprawiać wrażenia, że zarejestrowaliśmy się tylko dla bonusu Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi