mati1503 Napisano 24 Luty Zgłoszenie Podziel się Napisano 24 Luty (edytowane) Kraken znów wystartował z promocją 20€ +20€ za polecenie zostało 6miejsc 💲💲 ❗❗❗❗👇👇 wystarczy zrobić depo 100€ i zakup krypto na 100€ ❗❗❗❗ Depo wypłacamy od razu bonus dopiszą do 14 dni zwykle w piątek o 1 w nocy 💲💲 Hej! Używam aplikacji Kraken do kupowania i sprzedawania kryptowalut. Może chcesz dołączyć? Jeśli w aplikacji użyjesz mojego kodu lub linku polecenia i dokonasz transakcji na €100, Ty i ja otrzymamy €20! Kod: ccrhs2bk Link: https://kraken.onelink.me/JDNW/ukzf63ua Edytowane Czwartek o 22:18 przez mati1503 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
prajsik Napisano 24 Luty Zgłoszenie Podziel się Napisano 24 Luty Weź już chłopie przestań spamować tymi gównianymi aplikacjami, nikt tego nie będzie instalować ani tym bardziej wpłacać 400zł, żeby 80 dostać. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
mati1503 Napisano 24 Luty Autor Zgłoszenie Podziel się Napisano 24 Luty Godzinę temu, prajsik napisał: Weź już chłopie przestań spamować tymi gównianymi aplikacjami, nikt tego nie będzie instalować ani tym bardziej wpłacać 400zł, żeby 80 dostać. Od tego jest te forum a coś ci nie pasuje nie musisz tego czytać czy robić 😉 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
mati1503 Napisano 1 Marzec Autor Zgłoszenie Podziel się Napisano 1 Marzec Zostało 5 miejsc 🤑 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
mati1503 Napisano 6 Marzec Autor Zgłoszenie Podziel się Napisano 6 Marzec Promocja do 24.03 💲 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
mati1503 Napisano 10 Marzec Autor Zgłoszenie Podziel się Napisano 10 Marzec (edytowane) Są jeszcze miejsca. 💲💲 Edytowane 24 Marzec przez mati1503 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
mati1503 Napisano 24 Marzec Autor Zgłoszenie Podziel się Napisano 24 Marzec Hej! Używam aplikacji Kraken do kupowania i sprzedawania kryptowalut. Może chcesz dołączyć? Jeśli w aplikacji użyjesz mojego kodu lub linku polecenia i dokonasz transakcji na €100, Ty i ja otrzymamy €20! Kod: ccrhs2bk Link: https://kraken.onelink.me/JDNW/ukzf63ua Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
marimic Napisano 7 Kwiecień Zgłoszenie Podziel się Napisano 7 Kwiecień mati1503 masz jeszcze miejsce do tej promki? I czy ona wogóle jeszcze działa i na takich samych zasadach? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
mati1503 Napisano 7 Kwiecień Autor Zgłoszenie Podziel się Napisano 7 Kwiecień 2 godziny temu, marimic napisał: mati1503 masz jeszcze miejsce do tej promki? I czy ona wogóle jeszcze działa i na takich samych zasadach? Siemka jest miejce warunki nie uległy zmianie Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
marimic Napisano 8 Kwiecień Zgłoszenie Podziel się Napisano 8 Kwiecień mati1503 możesz przesłać fotę tego qr kodu, bo mi się nie chce załadować na żadnej przeglądarce Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
mati1503 Napisano 8 Kwiecień Autor Zgłoszenie Podziel się Napisano 8 Kwiecień Pobierz apke i wpisz kod bo mi też się nie lądują @marimic Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
mati1503 Napisano Czwartek o 18:54 Autor Zgłoszenie Podziel się Napisano Czwartek o 18:54 Nadal aktualne Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi