Skocz do zawartości

NOWOŚĆ – 5€ ZA KYC NA SLING! 💸🔥Plus nagroda dla osoby co będzie miała najlepiej dużo osób info w komentarzu z suport

Rekomendowane odpowiedzi

NOWOŚĆ – 5€ ZA KYC NA SLING! 💸🔥

Zarejestruj się na Sling Money i zgarnij 5€ bonusu po szybkiej weryfikacji (zajmuje tylko 2 minuty!). 🎯

Bonus wypłacalny na Revolut

Brak limitu na polecenia – zarabiaj bez ograniczeń!

Przesyłaj pieniądze do 75+ krajów za darmo

📲 Pobierz aplikacje 

Get 5 € when you activate an account on Sling Money. Send money 10,000 miles for free in 75+ countries. Get it at sling.money/download - You can use my code intCx8 to sign up.

Po pobraniu aplikacji wybieramy logowanie przez Gmail 

Jak by nie działał polski numer by nie szło wpisać to podajemy numer z smspvr lub innej strony bo pisali ludzie że coś jest z aplikacją polskie numery nie wchodzą czasami 

Pamiętaj o podanie kodu polecenia!!!

🔹 Podczas rejestracji wpisz kod: intCx8 , aby otrzymać bonus!

Nie czekaj – zgarnij darmowe 5€ i polecaj znajomym, żeby zarobić jeszcze więcej! 💰🚀

Screenshot_20250222-073344.png

Edytowane przez Maniek

Wypłaca tylko nie wiem czemu nie wchodzą bonusu za polecenia jak się dowiem będę pisał proszę sobie na tą chwilę zrobić rejestracja z mojego linku żeby wam bonus wpadł te 5 euro a potem będziemy myslec

Godzinę temu, Maniek napisał:

Wypłaca tylko nie wiem czemu nie wchodzą bonusu za polecenia jak się dowiem będę pisał proszę sobie na tą chwilę zrobić rejestracja z mojego linku żeby wam bonus wpadł te 5 euro a potem będziemy myslec

dostałem siano w 5sek na revo ale niestety program poleceń działa tak że tylko osoby zaproszone dostają bonus. Info z supportu. Szkoda bo już trochę ludzi nagonilem 

• Maniek changed the title to NOWOŚĆ – 5€ ZA KYC NA SLING! 💸🔥Plus nagroda dla osoby co będzie miała najlepiej dużo osób info w komentarzu z suport