Maniek Napisano 12 godzin temu Zgłoszenie Podziel się Napisano 12 godzin temu (edytowane) NOWOŚĆ – 5€ ZA KYC NA SLING! 💸🔥 Zarejestruj się na Sling Money i zgarnij 5€ bonusu po szybkiej weryfikacji (zajmuje tylko 2 minuty!). 🎯 ✅ Bonus wypłacalny na Revolut ✅ Brak limitu na polecenia – zarabiaj bez ograniczeń! ✅ Przesyłaj pieniądze do 75+ krajów za darmo 📲 Pobierz aplikacje Get 5 € when you activate an account on Sling Money. Send money 10,000 miles for free in 75+ countries. Get it at sling.money/download - You can use my code intCx8 to sign up. Po pobraniu aplikacji wybieramy logowanie przez Gmail Jak by nie działał polski numer by nie szło wpisać to podajemy numer z smspvr lub innej strony bo pisali ludzie że coś jest z aplikacją polskie numery nie wchodzą czasami Pamiętaj o podanie kodu polecenia!!! 🔹 Podczas rejestracji wpisz kod: intCx8 , aby otrzymać bonus! Nie czekaj – zgarnij darmowe 5€ i polecaj znajomym, żeby zarobić jeszcze więcej! 💰🚀 Edytowane 8 godzin temu przez Maniek Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
marioapacz Napisano 12 godzin temu Zgłoszenie Podziel się Napisano 12 godzin temu Nie mogę dodać nr. telefonu , wywala nawet na innym numerze a podałem chyba 4 inne Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Maniek Napisano 12 godzin temu Autor Zgłoszenie Podziel się Napisano 12 godzin temu Tak jest awaria wchodzą numery zagraniczne można je podać z generatora numerów smspva.com Lub z darmowych Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
sowka1 Napisano 12 godzin temu Zgłoszenie Podziel się Napisano 12 godzin temu 4 minuty temu, marioapacz napisał: Nie mogę dodać nr. telefonu , wywala nawet na innym numerze a podałem chyba 4 inne u mnie to samo Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Maniek Napisano 11 godzin temu Autor Zgłoszenie Podziel się Napisano 11 godzin temu Jest awaria próbować co chwilę Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Maniek Napisano 11 godzin temu Autor Zgłoszenie Podziel się Napisano 11 godzin temu https://smspva.com/service/other/country/united-kingdom Tu wybieramy sobie obojętnie jaki numer i działa polskie numery zablokowane są na tą chwilę Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Maniek Napisano 11 godzin temu Autor Zgłoszenie Podziel się Napisano 11 godzin temu Jak co pisać mi na pv lub numer sms 514216974 będę wam dawał numery do kodu sms ok jak co tylko pamiętacie z mojego linku róbcie Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Maniek Napisano 11 godzin temu Autor Zgłoszenie Podziel się Napisano 11 godzin temu Jak co pisać mi na pv lub numer sms 514216974 będę wam dawał numery do kodu sms ok jak co tylko pamiętacie z mojego linku róbcie Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Maniek Napisano 11 godzin temu Autor Zgłoszenie Podziel się Napisano 11 godzin temu Wypłaca tylko nie wiem czemu nie wchodzą bonusu za polecenia jak się dowiem będę pisał proszę sobie na tą chwilę zrobić rejestracja z mojego linku żeby wam bonus wpadł te 5 euro a potem będziemy myslec Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Maniek Napisano 10 godzin temu Autor Zgłoszenie Podziel się Napisano 10 godzin temu Get 5 € when you activate an account on Sling Money. Send money 10,000 miles for free in 75+ countries. Get it at sling.money/download - You can use my code intCx8 to sign up. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Maniek Napisano 10 godzin temu Autor Zgłoszenie Podziel się Napisano 10 godzin temu Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
izoterm21 Napisano 10 godzin temu Zgłoszenie Podziel się Napisano 10 godzin temu Panie .. zaden numer nie wchodzi -,- wszystko zajete Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Maniek Napisano 10 godzin temu Autor Zgłoszenie Podziel się Napisano 10 godzin temu Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
sowka1 Napisano 9 godzin temu Zgłoszenie Podziel się Napisano 9 godzin temu Godzinę temu, Maniek napisał: Wypłaca tylko nie wiem czemu nie wchodzą bonusu za polecenia jak się dowiem będę pisał proszę sobie na tą chwilę zrobić rejestracja z mojego linku żeby wam bonus wpadł te 5 euro a potem będziemy myslec dostałem siano w 5sek na revo ale niestety program poleceń działa tak że tylko osoby zaproszone dostają bonus. Info z supportu. Szkoda bo już trochę ludzi nagonilem Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Maniek Napisano 9 godzin temu Autor Zgłoszenie Podziel się Napisano 9 godzin temu Ja 45 osób ale piszą mi na suport że my też mamy mieć bonus czekam na info Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Maniek Napisano 9 godzin temu Autor Zgłoszenie Podziel się Napisano 9 godzin temu Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Maniek Napisano 9 godzin temu Autor Zgłoszenie Podziel się Napisano 9 godzin temu Każda osoba co została zaproszona musi dodać swoje środku z konta Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Maniek Napisano 8 godzin temu Autor Zgłoszenie Podziel się Napisano 8 godzin temu Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
marioapacz Napisano 3 godziny temu Zgłoszenie Podziel się Napisano 3 godziny temu Dobra trafiłem jakąś Luke i przepuściło nr. telefonu. Próbujcie do skutku Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Maniek Napisano 1 godzinę temu Autor Zgłoszenie Podziel się Napisano 1 godzinę temu Próbujcie na temp number free numery Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi