lenarczyk.jakub Napisano 11 Luty Zgłoszenie Podziel się Napisano 11 Luty (edytowane) Mi support kazał wysłać zdjęcie rachunku za prąd (energy bill) z adresem holenderskim i moim imieniem, jak zapytałem czemu nie dostaje bonusu (jax i kolega) Edytowane 11 Luty przez lenarczyk.jakub Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość Babajaga Napisano 11 Luty Zgłoszenie Podziel się Napisano 11 Luty 4 minuty temu, lenarczyk.jakub napisał: Mi support kazał wysłać zdjęcie rachunku za prąd (energy bill) z adresem holenderskim i moim imieniem, jak zapytałem czemu nie dostaje bonusu (jax i kolega) kiedy ci odpisali? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
lenarczyk.jakub Napisano 11 Luty Zgłoszenie Podziel się Napisano 11 Luty @Babajaga20 minut temu Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
mati1503 Napisano 11 Luty Autor Zgłoszenie Podziel się Napisano 11 Luty 17 minut temu, lenarczyk.jakub napisał: Mi support kazał wysłać zdjęcie rachunku za prąd (energy bill) z adresem holenderskim i moim imieniem, jak zapytałem czemu nie dostaje bonusu (jax i kolega) Na cholerę wy na suport piszecie w takich apkach xd 🤣 wiadomo że sprawdza profil do 24h jest napisane że ma bonus wpaść Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
mati1503 Napisano 11 Luty Autor Zgłoszenie Podziel się Napisano 11 Luty 21:44 wpadł bonus więc zamiast pisać po suportach to czekajcie cierpliwe a nie sami spalicie temat zaraz Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość Babajaga Napisano 12 Luty Zgłoszenie Podziel się Napisano 12 Luty pytają teraz każdego o potwierdzenie Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość Babajaga Napisano 12 Luty Zgłoszenie Podziel się Napisano 12 Luty że mieszka sie w holandi Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi