mati1503 Napisano 11 Luty Zgłoszenie Podziel się Napisano 11 Luty Zanim zapoznasz się z poniższą ofertą, odbierz 2 x 20 PLN za free. Skorzystaj z dwóch ofert i odbierz darmowe środki. Oferta1 -> kliknij tutaj, Oferta2 -> kliknij tutaj. Dodatkowo, po skorzystaniu z darmowych środków obie firmy oferują ATRAKCYJNY bonus po pierwszej (i kolejnej) wpłacie. Obie powyższe firmy oferują GRĘ BEZ RYZYKA po dokonaniu wpłaty Przegrasz - kasa wraca. Polecamy ! ========================================================= Coinmerce Bonus 10€ 1.Pobierz aplikacje Coinmerce Android https://play.google.com/store/apps/details?id=io.coinmerce.app iOS tylko rejestracja przez strone (przetlumacz w przeglądarce) https://coinmerce.io/r/4eXfGjGL1h 1.Zarejestruj sie , podczas rejestracji wpisz kod polecenia , referral code (bez niego nie otrzymasz bonusu) 4eXfGjGL1h 2.Zweryfikuj tozsamosc Uwaga‼️‼️podczas weryfikacji wybierz narodowość Polska , kraj zamieszkania Holandia‼️‼️(lub Hiszpania,Francja) tylko te kraje biora udział w promocji Wpisz fake adres ktory znajdziesz tutaj: https://www.fakexy.com/fake-address-generator-nl numer tel polski jak co 3. Zwerfikuj swoje dane przelewem 0.01€ Ideal (wybierz revolut) lub zwyklym przelewem Sepa 0.01-1€ 4.Bonus 10€ zostanie przypisany do konta do 24h i jest odrazu do wyplaty 💸🔥 czysty link do rejestracji przez strone: https://coinmerce.io/r/4eXfGjGL1h przetłumacz sobie w przeglądarce Wypłaca 💲 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
mati1503 Napisano 11 Luty Autor Zgłoszenie Podziel się Napisano 11 Luty Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość Babajaga Napisano 11 Luty Zgłoszenie Podziel się Napisano 11 Luty gdzie ty widzisz revolouta tutaj? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
mati1503 Napisano 11 Luty Autor Zgłoszenie Podziel się Napisano 11 Luty 2 minuty temu, Babajaga napisał: gdzie ty widzisz revolouta tutaj? Domyślam się że to jest przez strone w apce jest normalnie revolut 😊 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
mati1503 Napisano 11 Luty Autor Zgłoszenie Podziel się Napisano 11 Luty Deozyt z vivd np idzie od razu 😃 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
lenarczyk.jakub Napisano 11 Luty Zgłoszenie Podziel się Napisano 11 Luty (edytowane) Przy rejestracji wyskakuje błąd try again later. Edit przez stronę jest git Edytowane 11 Luty przez lenarczyk.jakub Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
lenarczyk.jakub Napisano 11 Luty Zgłoszenie Podziel się Napisano 11 Luty A jak wypłacić 10e ? Mam BTC 5e i eth 5e ale nie da się swap minimum 10e Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
mati1503 Napisano 11 Luty Autor Zgłoszenie Podziel się Napisano 11 Luty 5 minut temu, lenarczyk.jakub napisał: A jak wypłacić 10e ? Mam BTC 5e i eth 5e ale nie da się swap minimum 10e Ja wpłaciłem w eth i zrobiłem SWAPa można też zaprosić kogoś do 14.02 wtedy bez dopłacania można wypłacić Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Ergoder Napisano 11 Luty Zgłoszenie Podziel się Napisano 11 Luty Przelew musi być z adresem z generatora ? Czy to nie istotne Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
mati1503 Napisano 11 Luty Autor Zgłoszenie Podziel się Napisano 11 Luty Teraz, Ergoder napisał: Przelew musi być z adresem z generatora ? Czy to nie istotne Nie istotne Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość Babajaga Napisano 11 Luty Zgłoszenie Podziel się Napisano 11 Luty Godzinę temu, mati1503 napisał: Ja wpłaciłem w eth i zrobiłem SWAPa można też zaprosić kogoś do 14.02 wtedy bez dopłacania można wypłacić do 14 jest system reeferal? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
lenarczyk.jakub Napisano 11 Luty Zgłoszenie Podziel się Napisano 11 Luty Kolega założył z moim kodem konto , już ma zatwierdzone i brak nagrody u mnie i u niego Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
mati1503 Napisano 11 Luty Autor Zgłoszenie Podziel się Napisano 11 Luty 4 minuty temu, lenarczyk.jakub napisał: Kolega założył z moim kodem konto , już ma zatwierdzone i brak nagrody u mnie i u niego A czytałeś że do 24h xd nie wszyscy mają od razu Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość Babajaga Napisano 11 Luty Zgłoszenie Podziel się Napisano 11 Luty blokada na koncie też tak macie Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
mati1503 Napisano 11 Luty Autor Zgłoszenie Podziel się Napisano 11 Luty 6 minut temu, Babajaga napisał: blokada na koncie też tak macie Pierwsze słyszę aby blokowali Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
mati1503 Napisano 11 Luty Autor Zgłoszenie Podziel się Napisano 11 Luty 7 minut temu, Babajaga napisał: blokada na koncie też tak macie Może miałeś konto po prostu bo były już promki na to Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość Babajaga Napisano 11 Luty Zgłoszenie Podziel się Napisano 11 Luty zablokowali mnie i kumpla Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
mati1503 Napisano 11 Luty Autor Zgłoszenie Podziel się Napisano 11 Luty Teraz, Babajaga napisał: zablokowali mnie i kumpla Depo nie robiliście czasem z tego samego konta czy coś Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość Babajaga Napisano 11 Luty Zgłoszenie Podziel się Napisano 11 Luty nie Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość Babajaga Napisano 11 Luty Zgłoszenie Podziel się Napisano 11 Luty zrobiłem kilka poleceń i mnie zablokowali kumpla też innych to nwm Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
mati1503 Napisano 11 Luty Autor Zgłoszenie Podziel się Napisano 11 Luty 1 minutę temu, Babajaga napisał: zrobiłem kilka poleceń i mnie zablokowali kumpla też innych to nwm No ja 65 i nic się nie dzieje napisz do suportu o wyjaśnienie Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość Babajaga Napisano 11 Luty Zgłoszenie Podziel się Napisano 11 Luty napisałem czekam na odzew Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
mati1503 Napisano 11 Luty Autor Zgłoszenie Podziel się Napisano 11 Luty 2 minuty temu, Babajaga napisał: napisałem czekam na odzew Ok Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
mati1503 Napisano 11 Luty Autor Zgłoszenie Podziel się Napisano 11 Luty Dochodzi wszystko 💪💪 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość Babajaga Napisano 11 Luty Zgłoszenie Podziel się Napisano 11 Luty ku**a no nie wiem jak mi nie odblokują tego konta to sie rozkurwie tyle kasy tam jest dalej przychodzą emaile z poleceń jak nie będą odpisywać dałbyś rade napisać w mojej sprawie na support? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
mati1503 Napisano 11 Luty Autor Zgłoszenie Podziel się Napisano 11 Luty 1 minutę temu, Babajaga napisał: ku**a no nie wiem jak mi nie odblokują tego konta to sie rozkurwie tyle kasy tam jest dalej przychodzą emaile z poleceń jak nie będą odpisywać dałbyś rade napisać w mojej sprawie na support? Męcz aż odpiszą ja się tam nie będę wychylał xd bo mi jeszcze zablokują Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość Babajaga Napisano 11 Luty Zgłoszenie Podziel się Napisano 11 Luty kurde Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość Babajaga Napisano 11 Luty Zgłoszenie Podziel się Napisano 11 Luty spoko jak coś to sie doniesie nie może być tak że ty se chulasz a ja za kratami haha Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
mati1503 Napisano 11 Luty Autor Zgłoszenie Podziel się Napisano 11 Luty Teraz, Babajaga napisał: spoko jak coś to sie doniesie nie może być tak że ty se chulasz a ja za kratami haha Haha uważaj bo naśle na ciebie największego prawilniaka w necie 😂😂😂 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
mati1503 Napisano 11 Luty Autor Zgłoszenie Podziel się Napisano 11 Luty Teraz, mati1503 napisał: Haha uważaj bo naśle na ciebie największego prawilniaka w necie 😂😂😂 A tak serio weź sobie konto zmotaj i polecaj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi