Oskk024 Napisano 1 Luty Zgłoszenie Podziel się Napisano 1 Luty (edytowane) Pierwszy krypto bank jak to sami nazwali FREEBNK 10$ za weryfikację i zamówienie karty. Aby móc zamówić kartę trzeba zasilić konto kwota min 10$. Karta jest bezpłatna i środki pozostaja dla nas do wykorzystania bonus wlatuje od razu Rejestracja: https://freebnk.app.link/?utm_ref=1f550c32-d951-4c52-bc19-0326ee59aea1 Czysty link https://freebnk.io/ Nie wiem czy z czystego linku jest bonus ! Za każdego poleconego który zamówi kartę 10$ każdy kto już dostanie bonus zapraszam do mnie po dodatkowe 10 zł Bonusy dostajemy w punktach i można je zamienić na krypto Edytowane 1 Luty przez Oskk024 zapomniałem o screenie bonusu Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
izoterm21 Napisano 1 Luty Zgłoszenie Podziel się Napisano 1 Luty (edytowane) Działa bonusik wpada w punktach do wymiany na krypto Edytowane 1 Luty przez izoterm21 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Oskk024 Napisano 1 Luty Autor Zgłoszenie Podziel się Napisano 1 Luty Juz kilku zadowolych klientow zapraszam do robienia promocji póki działa i daje kase Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Oskk024 Napisano 1 Luty Autor Zgłoszenie Podziel się Napisano 1 Luty Jeśli są jakieś problemy proszę pisać pv Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
badronin Napisano 1 Luty Zgłoszenie Podziel się Napisano 1 Luty Siemasz. Założyłem do twojego linku i dostałem bonus w rbk. Jak wygląda sprawa z refbekiem? Nie mogę pisać jeszcze privów. Revolut może być? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Oskk024 Napisano 1 Luty Autor Zgłoszenie Podziel się Napisano 1 Luty 28 minut temu, badronin napisał: Siemasz. Założyłem do twojego linku i dostałem bonus w rbk. Jak wygląda sprawa z refbekiem? Nie mogę pisać jeszcze privów. Revolut może być? napisałem pv Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
badronin Napisano 1 Luty Zgłoszenie Podziel się Napisano 1 Luty Dałeś radę wypłacić z tego? Żadnej kryptowalucie nie ma obcisnąć jest wygaszona o co tu chodzi? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Oskk024 Napisano 1 Luty Autor Zgłoszenie Podziel się Napisano 1 Luty 10 minut temu, badronin napisał: Dałeś radę wypłacić z tego? Żadnej kryptowalucie nie ma obcisnąć jest wygaszona o co tu chodzi? tak pieniądze za zwrot karty bezproblemowo wypłaca się na inny portfel a za pieniądze z karty można kupić doładowanie psc np na payticon i doładować zena lub po prostu zakupić coś za pomocą karty Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
AD9IN Napisano 1 Luty Zgłoszenie Podziel się Napisano 1 Luty 16 minut temu, Oskk024 napisał: tak pieniądze za zwrot karty bezproblemowo wypłaca się na inny portfel a za pieniądze z karty można kupić doładowanie psc np na payticon i doładować zena lub po prostu zakupić coś za pomocą karty Wcześniej działała wyplata na inne krypto portfele, teraz przycisk "send" jest nieaktywny.. macie jakieś sposoby? A i payticon też już jest blokowany. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Oskk024 Napisano 2 Luty Autor Zgłoszenie Podziel się Napisano 2 Luty 2 godziny temu, AD9IN napisał: Wcześniej działała wyplata na inne krypto portfele, teraz przycisk "send" jest nieaktywny.. macie jakieś sposoby? A i payticon też już jest blokowany. wypłaty działają ale od 15$ teraz Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Oskk024 Napisano 3 Luty Autor Zgłoszenie Podziel się Napisano 3 Luty Promocja dalej aktualna zapraszam póki gorące Po REFBACK proszę zgłosić się w piątek Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
alkhione Napisano 3 Luty Zgłoszenie Podziel się Napisano 3 Luty ej poważnie nie da się zarejestrować jako osoba która się urodziła przed 1970? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Oskk024 Napisano 3 Luty Autor Zgłoszenie Podziel się Napisano 3 Luty 54 minuty temu, alkhione napisał: ej poważnie nie da się zarejestrować jako osoba która się urodziła przed 1970? Napisz pv postram sie pomóc Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Oskk024 Napisano 4 Luty Autor Zgłoszenie Podziel się Napisano 4 Luty Dalej zapraszam do robienia promki miejsca na reffback sie konczą! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Oskk024 Napisano 6 Luty Autor Zgłoszenie Podziel się Napisano 6 Luty teraz minimalna wpłata żeby dostać bonus to 15$ Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
TwojaStara29 Napisano 7 Luty Zgłoszenie Podziel się Napisano 7 Luty zwykły oszust w dodatku nie wypłacalny. nie róbcie nic u niego. patrzcie na rozmowę Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi