Ergoder Napisano 23 godziny temu Zgłoszenie Podziel się Napisano 23 godziny temu Jest to dość przyjemna apka Przed zaczęciem musimy tylko pamiętać o najważniejszym. Żeby móc wypłacać nasze pi i móc je migrować do portfela musimy wykonać KYC którę będzie dostępne dopiero po 30 sesjach wydobycia. Jedna sesja trwa 24h i co tyle trzeba ją odnowić. Wydobycie to 0.01 PI na 1h co daje 0.24 na dobę. https://minepi.com/Ergoder Pobieramy na telefon 2 aplikacje. PI network i Pi browser Rejestrujemy się używając prawdziwego imienia i nazwiska co będzie bardzo istotne przy weryfikacji. Podczas rejestracji wpisz kod polecenia - Ergoder Dostaniesz bonusowe 1 PI na start. Po stworzeniu konta logujemy sie na pi browser poprzez te konto i tworzymy portfel na który potem będziemy migrować nasze PI Jak już zrobimy co wyżej napisane, na pi network na głownej stronie w aplikacji klikamy nasze saldo. Po czym wchodzimy na Liste kontrolną sieci. Klikamy na każdy punkt i nas przenosi żeby go wykonać. Jak już dojdziecie do kyc pozostanie tylko wykonać 30 sesji kopania i wykonać kyc. Po wykonaniu 8 punktów pozostanie tylko czekać na Migracje pi do portfela co trwa w zależności od kolejki migracji. do 2 tyg łatwy hajs biorąc pod uwage wkład własny. kto ma wątpliwości poczytajcie o projekcie lub na youtubie poszukajcie informacji jak i ile już osób powypłacało z projektu Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
DraniXx Napisano 18 godzin temu Zgłoszenie Podziel się Napisano 18 godzin temu No dobra a czy z tego co napisałeś portfela można jakoś sobie normalnie to wypłacić żeby miec powiedzmy te pieniądze "fizycznie" ? Tak pytam poglądowo czy jest sens Pozdrawiam Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Ergoder Napisano 9 godzin temu Autor Zgłoszenie Podziel się Napisano 9 godzin temu 8 godzin temu, DraniXx napisał: No dobra a czy z tego co napisałeś portfela można jakoś sobie normalnie to wypłacić żeby miec powiedzmy te pieniądze "fizycznie" ? Tak pytam poglądowo czy jest sens Pozdrawiam Tak , jak zaliczysz listę i zrobisz migracje masz to normalnie do dysponowania w portfelu i możesz przesłać na giełdę. Z tego co szukałem np HTX ma Pi network Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Ergoder Napisano 9 godzin temu Autor Zgłoszenie Podziel się Napisano 9 godzin temu Pi network jest na giełdzie Teraz, Ergoder napisał: Tak , jak zaliczysz listę i zrobisz migracje masz to normalnie do dysponowania w portfelu i możesz przesłać na giełdę. Z tego co szukałem np HTX ma Pi network Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
seba_cmc Napisano 7 godzin temu Zgłoszenie Podziel się Napisano 7 godzin temu Nie wprowadzaj nikogo w błąd jestem w PI już ok 4 lata. Na razie czekamy na wejście na giełdę co ma nastąpić w 1 kwartale. Na razie możesz przesyłać Pi miedzy portfelami Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Ergoder Napisano 6 godzin temu Autor Zgłoszenie Podziel się Napisano 6 godzin temu 44 minuty temu, seba_cmc napisał: Nie wprowadzaj nikogo w błąd jestem w PI już ok 4 lata. Na razie czekamy na wejście na giełdę co ma nastąpić w 1 kwartale. Na razie możesz przesyłać Pi miedzy portfelami Jeżeli tak jest to przepraszam możliwe że źle sam zrozumiałem całokształt, ale jeżeli jest cenna i możliwość sprzedaży na HTX pi network na spot to trudno o inna interpretacjie przynajmniej dla mnie. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
sisssy Napisano 6 godzin temu Zgłoszenie Podziel się Napisano 6 godzin temu dlaczego promujecie rzeczy, ktorych sami nie sprawdziliscie ? powinienes najpierw sam sprzedac, sprawdzic czy wszystko dziala i dopiero wtedy polecać. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi