Skocz do zawartości

PI NETWORK, WYDOBYWANIE KRYPTOWALUTY JEDNYM KLIKNIĘCIEM CO 24H. Średnie wydobycie w 4 dni i 4h jest równe 1 PI Czyli około 180zł. Na start 1 pi z rejestracji z polecenia.

Rekomendowane odpowiedzi

Jest to dość przyjemna apka Przed zaczęciem musimy tylko pamiętać o najważniejszym. Żeby móc wypłacać nasze pi i móc je migrować do portfela musimy wykonać KYC którę będzie dostępne dopiero po 30 sesjach wydobycia. Jedna sesja trwa 24h i co tyle trzeba ją odnowić. Wydobycie to 0.01 PI na 1h co daje 0.24 na dobę.

https://minepi.com/Ergoder

Pobieramy na telefon 2 aplikacje. PI network i Pi browser

Rejestrujemy się używając prawdziwego imienia i nazwiska co będzie bardzo istotne przy weryfikacji.

Podczas rejestracji wpisz kod polecenia - Ergoder

Dostaniesz bonusowe 1 PI na start.

Po stworzeniu konta logujemy sie na pi browser poprzez te konto i tworzymy portfel na który potem będziemy migrować nasze PI

Jak już zrobimy co wyżej napisane, na pi network na głownej stronie w aplikacji klikamy nasze saldo. Po czym wchodzimy na Liste kontrolną sieci. Klikamy na każdy punkt i nas przenosi żeby go wykonać. Jak już dojdziecie do kyc pozostanie tylko wykonać 30 sesji kopania i wykonać kyc. Po wykonaniu 8 punktów pozostanie tylko czekać na Migracje pi do portfela co trwa w zależności od kolejki migracji. do 2 tyg

łatwy hajs biorąc pod uwage wkład własny. kto ma wątpliwości poczytajcie o projekcie lub na youtubie poszukajcie informacji jak i ile już osób powypłacało z projektu

473636265_560306343676643_2810953264566554108_n.jpg

475055256_498790202855497_2808103201955089696_n.jpg

8 godzin temu, DraniXx napisał:

No dobra a czy z tego co napisałeś portfela można jakoś sobie normalnie to wypłacić żeby miec powiedzmy te pieniądze "fizycznie" ? Tak pytam poglądowo czy jest sens Pozdrawiam 

Tak , jak zaliczysz listę i zrobisz migracje masz to normalnie do dysponowania w portfelu i możesz przesłać na giełdę. Z tego co szukałem np HTX ma Pi network 

Pi network jest na giełdzie 

Teraz, Ergoder napisał:

Tak , jak zaliczysz listę i zrobisz migracje masz to normalnie do dysponowania w portfelu i możesz przesłać na giełdę. Z tego co szukałem np HTX ma Pi network 

44 minuty temu, seba_cmc napisał:

Nie wprowadzaj nikogo w błąd  jestem w PI już ok 4 lata. Na razie czekamy na wejście na giełdę co ma nastąpić w 1 kwartale. Na razie możesz przesyłać Pi miedzy portfelami 

Jeżeli tak jest to przepraszam możliwe że źle sam zrozumiałem całokształt,  ale jeżeli jest cenna i możliwość sprzedaży na HTX pi network na spot to trudno o inna interpretacjie  przynajmniej dla mnie. 

Screenshot_20250130-180800_HTX.jpg

Screenshot_20250130-180810_HTX.jpg