AlbertRadom Napisano Niedziela o 23:03 Zgłoszenie Podziel się Napisano Niedziela o 23:03 ✓✓✓ UWAGA ! ✓✓✓ Promocja 10 USDT do dziś, od jutra będzie to tylko 5 USDT. Bonus wpada od razu 10 USDT - możliwy do wypłaty od razu, żaden scam - testowałem ja i osoby, którym to polecam. Musisz mieć paszport i potwierdzenie adresu (np wyciąg z banku lub cokolwiek innego). Drugi bonus 20 USDC - po wpłacie i transakcji 20 USDC. Pobierz jakąś apke do zmiany VPN na Netherland / Norwegia / Skandynawia. ✓ Ja obecnie korzystam z VPN na UK. Najlepiej free VPN (google Play) lub wtyczkę do google. Bez VPN nie wejdziesz na stronę, by się zarejestrować. Link polegający, dzięki któremu zdobędziesz bonus: https://app.coinmena.com/signup?token=199ac062-58c8-44e0-99e7-3cd572370754 Służę pomocą w całym procesie rejestracji. Kontakt ze mną przez wiadomość na forum lub telegram: @albertkaczmarzyk Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Ergoder Napisano wczoraj o 00:46 Zgłoszenie Podziel się Napisano wczoraj o 00:46 tylko paszportem? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
AlbertRadom Napisano wczoraj o 01:31 Autor Zgłoszenie Podziel się Napisano wczoraj o 01:31 W tej aplikacji tylko paszport. Whitebit, finanzen - dowodem tez. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi