Daavvv Napisano Środa o 13:43 Zgłoszenie Podziel się Napisano Środa o 13:43 @balotelliksc7 sprawdź pw Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
prajsik Napisano Środa o 18:55 Zgłoszenie Podziel się Napisano Środa o 18:55 @balotelliksc7Siemanko, napisz jak możesz. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
raptowny Napisano wczoraj o 11:12 Zgłoszenie Podziel się Napisano wczoraj o 11:12 16 godzin temu, prajsik napisał: @balotelliksc7Siemanko, napisz jak możesz. też się przyłączam do kolegi, ja dodałem VIN - Renault Traffic 2024 ale niestety nie otrzymałem nagrody, pewnie dlatego ze wyłączyli tą możliwość. Jeśli jest jakieś inne rozwiązanie to też bym prosił o info, mogę jak kolega wyżej, dodać Twój kod w celu otrzymania 50 $ DIMO dzięki z góry ! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
prajsik Napisano wczoraj o 18:01 Zgłoszenie Podziel się Napisano wczoraj o 18:01 (edytowane) 6 godzin temu, raptowny napisał: też się przyłączam do kolegi, ja dodałem VIN - Renault Traffic 2024 ale niestety nie otrzymałem nagrody, pewnie dlatego ze wyłączyli tą możliwość. Jeśli jest jakieś inne rozwiązanie to też bym prosił o info, mogę jak kolega wyżej, dodać Twój kod w celu otrzymania 50 $ DIMO dzięki z góry ! Chyba lipka będzie, nie sądzę żeby już można było zrobić to jakoś naokoło jak wcześniej. Edytowane wczoraj o 18:06 przez prajsik Błędy językowe. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
irzyk3 Napisano wczoraj o 20:28 Zgłoszenie Podziel się Napisano wczoraj o 20:28 Jakby ktoś chciał to mogę pomóc z tym bonusem temat ogarnięty. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
prajsik Napisano wczoraj o 20:33 Zgłoszenie Podziel się Napisano wczoraj o 20:33 4 minuty temu, irzyk3 napisał: Jakby ktoś chciał to mogę pomóc z tym bonusem temat ogarnięty. Napisałem pv. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
alkhione Napisano wczoraj o 20:44 Zgłoszenie Podziel się Napisano wczoraj o 20:44 15 minut temu, irzyk3 napisał: Jakby ktoś chciał to mogę pomóc z tym bonusem temat ogarnięty. Nie mogę napisać, ale też potrzebuję pomocy. Jest jakaś opcja na kontakt? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
mihaak Napisano wczoraj o 20:50 Zgłoszenie Podziel się Napisano wczoraj o 20:50 Jakiś kontakt albo sposób na ostatni etap quizu ? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
bartlomiejc91 Napisano 14 godzin temu Zgłoszenie Podziel się Napisano 14 godzin temu 12 godzin temu, irzyk3 napisał: Jakby ktoś chciał to mogę pomóc z tym bonusem temat ogarnięty. Poproszę o info Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
pablo34 Napisano 8 godzin temu Zgłoszenie Podziel się Napisano 8 godzin temu Jakby ktoś maił sposób na ten ostatni etap to proszę napisać na priv bo nowe konta nie mogą tego zrobić w zamian mogę wpisać kod polecenia. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Oskk024 Napisano 8 godzin temu Zgłoszenie Podziel się Napisano 8 godzin temu 18 godzin temu, irzyk3 napisał: Jakby ktoś chciał to mogę pomóc z tym bonusem temat ogarnięty. Napisz pv lub tutaj solucje dla ludzi Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
mihaak Napisano 8 godzin temu Zgłoszenie Podziel się Napisano 8 godzin temu Chętnie podzielę się nagrodą, póki co nie przechodzi żaden sposób Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
prajsik Napisano 5 godzin temu Zgłoszenie Podziel się Napisano 5 godzin temu 2 godziny temu, mihaak napisał: Chętnie podzielę się nagrodą, póki co nie przechodzi żaden sposób I już nie przejdzie, nie idzie tego zrobić już bez faktycznego posiadania auta. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi