Daavvv Napisano Środa o 13:43 Zgłoszenie Podziel się Napisano Środa o 13:43 @balotelliksc7 sprawdź pw Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
prajsik Napisano Środa o 18:55 Zgłoszenie Podziel się Napisano Środa o 18:55 @balotelliksc7Siemanko, napisz jak możesz. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
raptowny Napisano Czwartek o 11:12 Zgłoszenie Podziel się Napisano Czwartek o 11:12 16 godzin temu, prajsik napisał: @balotelliksc7Siemanko, napisz jak możesz. też się przyłączam do kolegi, ja dodałem VIN - Renault Traffic 2024 ale niestety nie otrzymałem nagrody, pewnie dlatego ze wyłączyli tą możliwość. Jeśli jest jakieś inne rozwiązanie to też bym prosił o info, mogę jak kolega wyżej, dodać Twój kod w celu otrzymania 50 $ DIMO dzięki z góry ! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
prajsik Napisano Czwartek o 18:01 Zgłoszenie Podziel się Napisano Czwartek o 18:01 (edytowane) 6 godzin temu, raptowny napisał: też się przyłączam do kolegi, ja dodałem VIN - Renault Traffic 2024 ale niestety nie otrzymałem nagrody, pewnie dlatego ze wyłączyli tą możliwość. Jeśli jest jakieś inne rozwiązanie to też bym prosił o info, mogę jak kolega wyżej, dodać Twój kod w celu otrzymania 50 $ DIMO dzięki z góry ! Chyba lipka będzie, nie sądzę żeby już można było zrobić to jakoś naokoło jak wcześniej. Edytowane Czwartek o 18:06 przez prajsik Błędy językowe. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
irzyk3 Napisano Czwartek o 20:28 Zgłoszenie Podziel się Napisano Czwartek o 20:28 Jakby ktoś chciał to mogę pomóc z tym bonusem temat ogarnięty. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
prajsik Napisano Czwartek o 20:33 Zgłoszenie Podziel się Napisano Czwartek o 20:33 4 minuty temu, irzyk3 napisał: Jakby ktoś chciał to mogę pomóc z tym bonusem temat ogarnięty. Napisałem pv. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
alkhione Napisano Czwartek o 20:44 Zgłoszenie Podziel się Napisano Czwartek o 20:44 15 minut temu, irzyk3 napisał: Jakby ktoś chciał to mogę pomóc z tym bonusem temat ogarnięty. Nie mogę napisać, ale też potrzebuję pomocy. Jest jakaś opcja na kontakt? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
mihaak Napisano Czwartek o 20:50 Zgłoszenie Podziel się Napisano Czwartek o 20:50 Jakiś kontakt albo sposób na ostatni etap quizu ? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
bartlomiejc91 Napisano Piątek o 08:48 Zgłoszenie Podziel się Napisano Piątek o 08:48 12 godzin temu, irzyk3 napisał: Jakby ktoś chciał to mogę pomóc z tym bonusem temat ogarnięty. Poproszę o info Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
pablo34 Napisano Piątek o 14:56 Zgłoszenie Podziel się Napisano Piątek o 14:56 Jakby ktoś maił sposób na ten ostatni etap to proszę napisać na priv bo nowe konta nie mogą tego zrobić w zamian mogę wpisać kod polecenia. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Oskk024 Napisano Piątek o 14:57 Zgłoszenie Podziel się Napisano Piątek o 14:57 18 godzin temu, irzyk3 napisał: Jakby ktoś chciał to mogę pomóc z tym bonusem temat ogarnięty. Napisz pv lub tutaj solucje dla ludzi Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
mihaak Napisano Piątek o 14:58 Zgłoszenie Podziel się Napisano Piątek o 14:58 Chętnie podzielę się nagrodą, póki co nie przechodzi żaden sposób Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
prajsik Napisano Piątek o 17:55 Zgłoszenie Podziel się Napisano Piątek o 17:55 2 godziny temu, mihaak napisał: Chętnie podzielę się nagrodą, póki co nie przechodzi żaden sposób I już nie przejdzie, nie idzie tego zrobić już bez faktycznego posiadania auta. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
lenarczyk.jakub Napisano Niedziela o 03:31 Zgłoszenie Podziel się Napisano Niedziela o 03:31 Jak ktoś ma dalej problem z DIMO , niech pisze priv ogarnę podłączenie auta w 5minut . Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
bartlomiejc91 Napisano Niedziela o 06:54 Zgłoszenie Podziel się Napisano Niedziela o 06:54 3 godziny temu, lenarczyk.jakub napisał: Jak ktoś ma dalej problem z DIMO , niech pisze priv ogarnę podłączenie auta w 5minut . Nie mogę napisać. Poproszę o info. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
infolukasz Napisano Niedziela o 08:59 Zgłoszenie Podziel się Napisano Niedziela o 08:59 W dniu 15.01.2025 o 00:00, balotelliksc7 napisał: Ja Ci to zrobię bez problemu napisz na PW Nie mogę pe wysłać ale tez bym reflektowal Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
infolukasz Napisano Niedziela o 09:01 Zgłoszenie Podziel się Napisano Niedziela o 09:01 5 godzin temu, lenarczyk.jakub napisał: Jak ktoś ma dalej problem z DIMO , niech pisze priv ogarnę podłączenie auta w 5minut . Nie mogę napisać. Poproszę o info. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Ciaku Napisano Niedziela o 09:02 Zgłoszenie Podziel się Napisano Niedziela o 09:02 5 godzin temu, lenarczyk.jakub napisał: Jak ktoś ma dalej problem z DIMO , niech pisze priv ogarnę podłączenie auta w 5minut . Napisz jak mozesz , bo chetnie bym zrobil nagrode na dziewczyny koncie :P Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
mihaak Napisano Niedziela o 09:10 Zgłoszenie Podziel się Napisano Niedziela o 09:10 Napisz priv Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
lenarczyk.jakub Napisano Niedziela o 11:15 Zgłoszenie Podziel się Napisano Niedziela o 11:15 (edytowane) W dniu 17.01.2025 o 18:55, prajsik napisał: I już nie przejdzie, nie idzie tego zrobić już bez faktycznego posiadania auta. A jednak się da !🙈 Edytowane Niedziela o 11:43 przez lenarczyk.jakub Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
kowalskipatryk4 Napisano Niedziela o 11:52 Zgłoszenie Podziel się Napisano Niedziela o 11:52 Pom ogę wam to zrobić bez logowania się na wasze konto, tylko emaila podacie na którego macie konto na Coinbase Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Oskk024 Napisano Niedziela o 14:24 Zgłoszenie Podziel się Napisano Niedziela o 14:24 2 godziny temu, kowalskipatryk4 napisał: Pom ogę wam to zrobić bez logowania się na wasze konto, tylko emaila podacie na którego macie konto na Coinbase oskimns@gmail.com Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
patryk2313 Napisano Niedziela o 16:15 Zgłoszenie Podziel się Napisano Niedziela o 16:15 12 godzin temu, lenarczyk.jakub napisał: Jak ktoś ma dalej problem z DIMO , niech pisze priv ogarnę podłączenie auta w 5minut . napisz pv Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Josh Napisano Niedziela o 16:25 Zgłoszenie Podziel się Napisano Niedziela o 16:25 Pv Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
lenarczyk.jakub Napisano Niedziela o 17:59 Zgłoszenie Podziel się Napisano Niedziela o 17:59 Napisalem Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Daavvv Napisano Niedziela o 19:41 Zgłoszenie Podziel się Napisano Niedziela o 19:41 (edytowane) Jak ktoś wciąż potrzebuje pomocy to pisać pv albo tutaj to ja napisze Edytowane Niedziela o 19:42 przez Daavvv Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Patryk.m Napisano Niedziela o 19:56 Zgłoszenie Podziel się Napisano Niedziela o 19:56 Napisz pv bo ja nie mogę Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Josh Napisano Niedziela o 23:51 Zgłoszenie Podziel się Napisano Niedziela o 23:51 4 godziny temu, Daavvv napisał: Jak ktoś wciąż potrzebuje pomocy to pisać pv albo tutaj to ja napisze . Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
lenarczyk.jakub Napisano 22 godziny temu Zgłoszenie Podziel się Napisano 22 godziny temu Zapraszam na pv , mam nowy sposób podlacze zdalnie auto Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
foxer4 Napisano 11 godzin temu Zgłoszenie Podziel się Napisano 11 godzin temu @lenarczyk.jakub napisalem Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi