Skocz do zawartości

Rekomendowane odpowiedzi

Zanim zapoznasz się z poniższą ofertą, odbierz 2 x 20 PLN za free.

Skorzystaj z dwóch ofert i odbierz darmowe środki. Oferta1 -> kliknij tutaj, Oferta2 -> kliknij tutaj.

Dodatkowo, po skorzystaniu z darmowych środków obie firmy oferują ATRAKCYJNY bonus po pierwszej (i kolejnej) wpłacie.

Obie powyższe firmy oferują GRĘ BEZ RYZYKA po dokonaniu wpłaty  Przegrasz - kasa wraca. Polecamy !

8oiuoiu.gif.6ef678f525495b27ce3a1bd03e67cc32.gif

=========================================================

Panowie jak ktoś nie ma auta mam tutorial

U mnie działa

Otwieramy w coinbase na stronie quiz pobieramy

Proszę użyć mój kod jak pomogłem komuś bez auta. OJO1FJ

Dodatkowo z kodem dostajemy po tygodniu oboje po 50$ w Dimo. Ale auto musi być tydzień połączone w aplikacji.

I po zainstalowaniu Dimo, ściągamy aplikacje : My Dacia

Konto na Dimo i My Dacia muszą mieć dokładnie takie samo hasło i mail, w aplikacji my dacia woła o znak typu !?

Potem jak założymy konto na my dacia dodajemy auto poprzez numer Vin, numer win możemy skopiować z każdej strony z autami tylko otomot.pl cara.com

Po wszystkim wchodzimy do Dimo dajemy Add car i wybieramy Dacia logujemy się mailem z aplikacji my Dacia i wpada kasa.

@Dudekkkk ogólnie to przy każdym aucie na samym końcu wyskakuje coś w stylu, że to auto już było dodane do Smart car w przeszłości. My dacia widzi auto itd, w dimo też widzi ale na końcu nie przepuści. I tak aż do momentu gdy blokuje całkiem, ponieważ zbyt wiele prób. Mam możliwość na innym koncie spróbować jeszcze raz więc jakieś alternatywy jak to zrobić? Próbowałem z toyota ale nie można w Pl xD

Gebooss wielkie dzięki. Myślałem, że nic z tego jak ten sam blad się pojawiał nawet z renault kilka razy ale przeszło za chyba 5 autem, tak jak mówisz mniej niż 10s zalicza na cb. 

1 godzinę temu, Ergoder napisał:

każemu tak szybko zaliczyło? ja mam dodane auto ale dalej nie zaliczyło zadania nw ocb

Meila masz tego samego co na coinbase w dimo i w apce od auta? 

Taa, już jest si, na 7 kont zrobiłem ten myk i 5 odrazu przyznało a na 2  pozostałych pisałem do supportu i że normalnie zaliczyło ale do 48h wypłacą nagrode. W każdym razie super opcja , wklejam Vin do renault. Teoretycznie jeżeli każdy po odebraniu nagrody usunie z renault i z dimo to nie trzeba szukać.  ale to już kogoś decyzja 

VF1RJA00064355325

VF1RJA00065466855
VF1RJA00064355325
VF1RJA00366312845

6 godzin temu, Ergoder napisał:

Taa, już jest si, na 7 kont zrobiłem ten myk i 5 odrazu przyznało a na 2  pozostałych pisałem do supportu i że normalnie zaliczyło ale do 48h wypłacą nagrode. W każdym razie super opcja , wklejam Vin do renault. Teoretycznie jeżeli każdy po odebraniu nagrody usunie z renault i z dimo to nie trzeba szukać.  ale to już kogoś decyzja 

VF1RJA00064355325

VF1RJA00065466855
VF1RJA00064355325
VF1RJA00366312845

Pomożesz może odpłatnie?😉

@Ergoder

Pytanko mam, czy jeżeli zarejestruję się na aplikacji dimo przez ''passkey'' na innym adresie email niż zarejestrowany na dimo, to czy zaliczy quiz ? Bo zrobiłem wszystko, połączyłem auto a nadal nie zaliczyło.... Czy jeśli nie zaliczy przy rejestracji na passkey, to czy usunięcie konta dimo i ponowne założenie przez email da radę ? 

Teraz, Eidoria napisał:

@Ergoder

Pytanko mam, czy jeżeli zarejestruję się na aplikacji dimo przez ''passkey'' na innym adresie email niż zarejestrowany na dimo, to czy zaliczy quiz ? Bo zrobiłem wszystko, połączyłem auto a nadal nie zaliczyło.... Czy jeśli nie zaliczy przy rejestracji na passkey, to czy usunięcie konta dimo i ponowne założenie przez email da radę ? 

Bo się boję, że przez moją głupotę i pośpiech nie zaliczy quizu.... Dodam, że na dimo widnieje ten sam adres email co na coinbase

Gość Oskk024
W dniu 13.01.2025 o 16:20, Ergoder napisał:

Do supportu trzeba pisać 

do coinbase czy dimo bo też wszystko zrobione a kaski nie ma 

• Dodaj nową pozycję...