Dudekkkk Napisano 11 Styczeń Zgłoszenie Podziel się Napisano 11 Styczeń Panowie jak ktoś nie ma auta mam tutorial U mnie działa Otwieramy w coinbase na stronie quiz pobieramy Proszę użyć mój kod jak pomogłem komuś bez auta. OJO1FJ Dodatkowo z kodem dostajemy po tygodniu oboje po 50$ w Dimo. Ale auto musi być tydzień połączone w aplikacji. I po zainstalowaniu Dimo, ściągamy aplikacje : My Dacia Konto na Dimo i My Dacia muszą mieć dokładnie takie samo hasło i mail, w aplikacji my dacia woła o znak typu !? Potem jak założymy konto na my dacia dodajemy auto poprzez numer Vin, numer win możemy skopiować z każdej strony z autami tylko otomot.pl cara.com Po wszystkim wchodzimy do Dimo dajemy Add car i wybieramy Dacia logujemy się mailem z aplikacji my Dacia i wpada kasa. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
izoterm21 Napisano 11 Styczeń Zgłoszenie Podziel się Napisano 11 Styczeń Gdzie w aplikacji Dimo ustawia się hasło? mam maila i nastepnie odcisk palca lub 6 cyfrowy kod do ustawienia Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
sisssy Napisano 11 Styczeń Zgłoszenie Podziel się Napisano 11 Styczeń 'solucja' to piękne słowo. Aż musiałam napisać Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
HUBII Napisano Niedziela o 03:29 Zgłoszenie Podziel się Napisano Niedziela o 03:29 Można jakieś Pv @Dudekkkk Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Daavvv Napisano Niedziela o 09:12 Zgłoszenie Podziel się Napisano Niedziela o 09:12 @Dudekkkk ogólnie to przy każdym aucie na samym końcu wyskakuje coś w stylu, że to auto już było dodane do Smart car w przeszłości. My dacia widzi auto itd, w dimo też widzi ale na końcu nie przepuści. I tak aż do momentu gdy blokuje całkiem, ponieważ zbyt wiele prób. Mam możliwość na innym koncie spróbować jeszcze raz więc jakieś alternatywy jak to zrobić? Próbowałem z toyota ale nie można w Pl xD Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
gebooss Napisano Niedziela o 11:18 Zgłoszenie Podziel się Napisano Niedziela o 11:18 Witam. Z Dacia mialem tak samo wczoraj. Sprobuj z apka MyRenault i z VIN od 2019 wzwyz. Mi wczoraj wjechalo takie polaczenie z dimo a na coinbase 25$ po 3 sekundach Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Daavvv Napisano Niedziela o 14:25 Zgłoszenie Podziel się Napisano Niedziela o 14:25 Gebooss wielkie dzięki. Myślałem, że nic z tego jak ten sam blad się pojawiał nawet z renault kilka razy ale przeszło za chyba 5 autem, tak jak mówisz mniej niż 10s zalicza na cb. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Ergoder Napisano Niedziela o 18:35 Zgłoszenie Podziel się Napisano Niedziela o 18:35 każemu tak szybko zaliczyło? ja mam dodane auto ale dalej nie zaliczyło zadania nw ocb Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
mati1503 Napisano Niedziela o 20:12 Zgłoszenie Podziel się Napisano Niedziela o 20:12 1 godzinę temu, Ergoder napisał: każemu tak szybko zaliczyło? ja mam dodane auto ale dalej nie zaliczyło zadania nw ocb Meila masz tego samego co na coinbase w dimo i w apce od auta? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Ergoder Napisano Poniedziałek o 00:58 Zgłoszenie Podziel się Napisano Poniedziałek o 00:58 Taa, już jest si, na 7 kont zrobiłem ten myk i 5 odrazu przyznało a na 2 pozostałych pisałem do supportu i że normalnie zaliczyło ale do 48h wypłacą nagrode. W każdym razie super opcja , wklejam Vin do renault. Teoretycznie jeżeli każdy po odebraniu nagrody usunie z renault i z dimo to nie trzeba szukać. ale to już kogoś decyzja VF1RJA00064355325 VF1RJA00065466855 VF1RJA00064355325 VF1RJA00366312845 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Dechniczor Napisano Poniedziałek o 04:15 Zgłoszenie Podziel się Napisano Poniedziałek o 04:15 @Dudekkkk Pomożesz to ogarnąć ponieważ coś nie mogę Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Grzesio007 Napisano Poniedziałek o 05:46 Zgłoszenie Podziel się Napisano Poniedziałek o 05:46 Pomoże ktos w tym odpłatnie?😉 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Grzesio007 Napisano Poniedziałek o 07:23 Zgłoszenie Podziel się Napisano Poniedziałek o 07:23 6 godzin temu, Ergoder napisał: Taa, już jest si, na 7 kont zrobiłem ten myk i 5 odrazu przyznało a na 2 pozostałych pisałem do supportu i że normalnie zaliczyło ale do 48h wypłacą nagrode. W każdym razie super opcja , wklejam Vin do renault. Teoretycznie jeżeli każdy po odebraniu nagrody usunie z renault i z dimo to nie trzeba szukać. ale to już kogoś decyzja VF1RJA00064355325 VF1RJA00065466855 VF1RJA00064355325 VF1RJA00366312845 Pomożesz może odpłatnie?😉 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
balotelliksc7 Napisano Poniedziałek o 09:16 Zgłoszenie Podziel się Napisano Poniedziałek o 09:16 Renault Traffic 2024 rok najszybciej wpada z jak najmniejszym przebiegiem najlepiej nowe :) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Ergoder Napisano Poniedziałek o 13:45 Zgłoszenie Podziel się Napisano Poniedziałek o 13:45 6 godzin temu, Grzesio007 napisał: Pomożesz może odpłatnie?😉 pv Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Eidoria Napisano Poniedziałek o 14:17 Zgłoszenie Podziel się Napisano Poniedziałek o 14:17 @Ergoder Pytanko mam, czy jeżeli zarejestruję się na aplikacji dimo przez ''passkey'' na innym adresie email niż zarejestrowany na dimo, to czy zaliczy quiz ? Bo zrobiłem wszystko, połączyłem auto a nadal nie zaliczyło.... Czy jeśli nie zaliczy przy rejestracji na passkey, to czy usunięcie konta dimo i ponowne założenie przez email da radę ? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Eidoria Napisano Poniedziałek o 14:18 Zgłoszenie Podziel się Napisano Poniedziałek o 14:18 Teraz, Eidoria napisał: @Ergoder Pytanko mam, czy jeżeli zarejestruję się na aplikacji dimo przez ''passkey'' na innym adresie email niż zarejestrowany na dimo, to czy zaliczy quiz ? Bo zrobiłem wszystko, połączyłem auto a nadal nie zaliczyło.... Czy jeśli nie zaliczy przy rejestracji na passkey, to czy usunięcie konta dimo i ponowne założenie przez email da radę ? Bo się boję, że przez moją głupotę i pośpiech nie zaliczy quizu.... Dodam, że na dimo widnieje ten sam adres email co na coinbase Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Ergoder Napisano Poniedziałek o 15:20 Zgłoszenie Podziel się Napisano Poniedziałek o 15:20 Do supportu trzeba pisać Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Dechniczor Napisano Poniedziałek o 23:16 Zgłoszenie Podziel się Napisano Poniedziałek o 23:16 Chce ktoś zgarnąć 50$ ? Dodam kod osoby która pomoże w ogarnięciu tego Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Oskk024 Napisano Wtorek o 17:24 Zgłoszenie Podziel się Napisano Wtorek o 17:24 W dniu 13.01.2025 o 16:20, Ergoder napisał: Do supportu trzeba pisać do coinbase czy dimo bo też wszystko zrobione a kaski nie ma Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Ergoder Napisano Wtorek o 19:08 Zgłoszenie Podziel się Napisano Wtorek o 19:08 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Ergoder Napisano Wtorek o 19:11 Zgłoszenie Podziel się Napisano Wtorek o 19:11 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
izoterm21 Napisano Wtorek o 19:21 Zgłoszenie Podziel się Napisano Wtorek o 19:21 (edytowane) Hehe czyli kto zdążył to jego Edytowane Wtorek o 19:22 przez izoterm21 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
irzyk3 Napisano Wtorek o 20:28 Zgłoszenie Podziel się Napisano Wtorek o 20:28 Godzinę temu, Ergoder napisał: Gdzie ty pisałeś na tym czacie? Ja mam ten sam problem i czatu nie ma też ani dimo ani coin Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Ergoder Napisano Wtorek o 20:28 Zgłoszenie Podziel się Napisano Wtorek o 20:28 Godzinę temu, izoterm21 napisał: Hehe czyli kto zdążył to jego Na to wychodzi, spróbowałem chyba każde inne auto i wymaga parowania w aucie.. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Ergoder Napisano Wtorek o 20:29 Zgłoszenie Podziel się Napisano Wtorek o 20:29 Teraz, irzyk3 napisał: Gdzie ty pisałeś na tym czacie? Ja mam ten sam problem i czatu nie ma też ani dimo ani coin coinbase Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
irzyk3 Napisano Wtorek o 21:37 Zgłoszenie Podziel się Napisano Wtorek o 21:37 2 godziny temu, Ergoder napisał: Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
irzyk3 Napisano Wtorek o 21:37 Zgłoszenie Podziel się Napisano Wtorek o 21:37 Dziękuję do widzenia Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
balotelliksc7 Napisano Wtorek o 22:57 Zgłoszenie Podziel się Napisano Wtorek o 22:57 Ja robiłem 2 razy Renault Trafic i dostałem normalnie 1 Zgłoszenie Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
balotelliksc7 Napisano Wtorek o 23:00 Zgłoszenie Podziel się Napisano Wtorek o 23:00 23 godziny temu, Dechniczor napisał: Chce ktoś zgarnąć 50$ ? Dodam kod osoby która pomoże w ogarnięciu tego Ja Ci to zrobię bez problemu napisz na PW 1 Zgłoszenie Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi