Skocz do zawartości

Rekomendowane odpowiedzi

Zarabiaj z rewardable.app – Odbierz bonus 10$ przy pierwszej wypłacie. 

Chcesz zarabiać kryptowalutę $rewards w prosty sposób? Zarejestruj się na rewardable.app i zgarnij bonus 10$, wykonując jedynie 3 proste "taski"! Bonus zostanie doliczony do Twojej pierwszej wypłaty !!!

💡 Jak to działa?

Zadania ("taski"): Wykonuj proste akcje na serwisach społecznościowych, takich jak X/Twitter, YouTube, Facebook czy Instagram oraz bardziej zaawansowane w świecie krypto .

Nagrody: Za każde ukończone i zatwierdzone zadanie otrzymujesz krypto $rewards.

Minimum do wypłaty: Już przy 250 $rewards (ok. 25$) możesz wypłacić środki , gdzie za jeden task masz od 10pkt do nawet 80pkt !

📌 Dlaczego warto?
✔ Prosty start – zarejestruj się i odbierz darmowe 10$ przy swojej pierwszej wypłacie 
✔ Sprawdzone wypłaty – w grudniu zarobiłem 180$ z samych zadań! Dwie wypłaty w ETH 
✔ Elastyczność – realizuj zadania, kiedy masz czas.

Wymagania: 

- KYC 

-portfel web3 z siecią Base (polecam okx) 

-czas i cierpliwość 

Link do rejestracji z bonusem: 

https://my.rewardable.app/ref/a8314f23

Czysty link

my.rewardable.app 

⚠️ Dla cierpliwych: Czas oczekiwania na zatwierdzenie zadań i wypłatę nagród może się różnić, ale wypłaty są pewne!

Nie czekaj – dołącz do społeczności zarabiających na rewardable.app i zacznij budować swój portfel krypto już dziś! 

Niżej dowody wypłat na bybit po zamianie $rewards na eth.

Screenshot_2024-12-16-17-18-34-412_com.bybit.app.jpg

Screenshot_2024-12-16-17-18-40-785_com.bybit.app.jpg

Screenshot_2024-12-16-16-24-54-506_com.okinc.okex.gp.jpg

Screenshot_2024-12-16-17-48-03-510_app.phantom.jpg

Edytowane przez lenarczyk.jakub

Myślę, że warto dopisać, że wcale niełatwo zrobić te zadania. Jest ich naprawdę mało i część z nich wymaga np zweryfikowanego konta na Twitterze, albo ponad 500 obserwujących. Te dotyczące instagrama wymagają nakręcenia i reelsa i nie dają gwarancji wypłaty, bo musi być 'na odpowiednim poziomie', to samo z tiktokiem. Inne wymagają wpłaty tokenów a kolejne zarejestrowania się na innej stronce. Założyłam to konto już jakiś czas temu i nic jeszcze z tego nie mam, bo przez długi czas nie było zadań, a teraz jak są to mają wygórowane wymagania i zwyczajnie nie warto.

Ja odradzam, chyba że komuś się nudzi.

Być może coś się zmieni na tej stronce i będzie więcej przystępnych zadań, ale na razie nie ma szału.

Jak ktoś ma zweryfikowanego twittera i ponad 500 obs, to może zakładać, bo powinno pójść łatwo.

• 3 weeks later...

Uwaga aktualnie bardzo łatwo jest odebrać 10$ !!!!! 

Taski aktualnie dla normalnych użytkowników X to 50-100rewrds ! 

Więc robisz 3 taski i 10$ po zatwierdzeniu jest twoje ;)

Ps. Pamiętajcie aby zweryfikować swój numer telefonu!!! 

Screenshot_2025-01-07-17-07-57-019_com.android.chrome-edit.jpg

Screenshot_2025-01-07-17-07-33-091_com.android.chrome.jpg

• Dodaj nową pozycję...