lenarczyk.jakub Napisano Poniedziałek o 16:33 Zgłoszenie Podziel się Napisano Poniedziałek o 16:33 (edytowane) Zarabiaj z rewardable.app – Odbierz bonus 10$ przy pierwszej wypłacie. Chcesz zarabiać kryptowalutę $rewards w prosty sposób? Zarejestruj się na rewardable.app i zgarnij bonus 10$, wykonując jedynie 3 proste "taski"! Bonus zostanie doliczony do Twojej pierwszej wypłaty !!! 💡 Jak to działa? Zadania ("taski"): Wykonuj proste akcje na serwisach społecznościowych, takich jak X/Twitter, YouTube, Facebook czy Instagram oraz bardziej zaawansowane w świecie krypto . Nagrody: Za każde ukończone i zatwierdzone zadanie otrzymujesz krypto $rewards. Minimum do wypłaty: Już przy 250 $rewards (ok. 25$) możesz wypłacić środki , gdzie za jeden task masz od 10pkt do nawet 80pkt ! 📌 Dlaczego warto? ✔ Prosty start – zarejestruj się i odbierz darmowe 10$ przy swojej pierwszej wypłacie ✔ Sprawdzone wypłaty – w grudniu zarobiłem 180$ z samych zadań! Dwie wypłaty w ETH ✔ Elastyczność – realizuj zadania, kiedy masz czas. Wymagania: - KYC -portfel web3 z siecią Base (polecam okx) -czas i cierpliwość Link do rejestracji z bonusem: https://my.rewardable.app/ref/a8314f23 Czysty link : my.rewardable.app ⚠️ Dla cierpliwych: Czas oczekiwania na zatwierdzenie zadań i wypłatę nagród może się różnić, ale wypłaty są pewne! Nie czekaj – dołącz do społeczności zarabiających na rewardable.app i zacznij budować swój portfel krypto już dziś! Niżej dowody wypłat na bybit po zamianie $rewards na eth. Edytowane Poniedziałek o 16:49 przez lenarczyk.jakub Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
sisssy Napisano Wtorek o 12:04 Zgłoszenie Podziel się Napisano Wtorek o 12:04 zdublowany temat Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
lenarczyk.jakub Napisano Wtorek o 18:16 Autor Zgłoszenie Podziel się Napisano Wtorek o 18:16 Tylko że tamten zawiera nie prawidłowe warunki bonusu pod rejestracje +dowód wypłat u mnie Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
sisssy Napisano Wtorek o 21:19 Zgłoszenie Podziel się Napisano Wtorek o 21:19 Myślę, że warto dopisać, że wcale niełatwo zrobić te zadania. Jest ich naprawdę mało i część z nich wymaga np zweryfikowanego konta na Twitterze, albo ponad 500 obserwujących. Te dotyczące instagrama wymagają nakręcenia i reelsa i nie dają gwarancji wypłaty, bo musi być 'na odpowiednim poziomie', to samo z tiktokiem. Inne wymagają wpłaty tokenów a kolejne zarejestrowania się na innej stronce. Założyłam to konto już jakiś czas temu i nic jeszcze z tego nie mam, bo przez długi czas nie było zadań, a teraz jak są to mają wygórowane wymagania i zwyczajnie nie warto. Ja odradzam, chyba że komuś się nudzi. Być może coś się zmieni na tej stronce i będzie więcej przystępnych zadań, ale na razie nie ma szału. Jak ktoś ma zweryfikowanego twittera i ponad 500 obs, to może zakładać, bo powinno pójść łatwo. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
lenarczyk.jakub Napisano Środa o 00:21 Autor Zgłoszenie Podziel się Napisano Środa o 00:21 Dlatego napisane jest że dla cierpliwych z taskow też idzie wyciągnąć bez +500 Twitter. Tylko szybko się rozchodzą .v Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
lenarczyk.jakub Napisano Środa o 00:21 Autor Zgłoszenie Podziel się Napisano Środa o 00:21 Dlatego napisane jest że dla cierpliwych z taskow też idzie wyciągnąć bez +500 Twitter. Tylko szybko się rozchodzą .v Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi