Skocz do zawartości

🔥👉🏻🔥👉🏻🔥👉🏻!!! My Rewardable App 10$ [token $REWARD] za rejestrację !!!🔥👉🏻🔥👉🏻🔥👉🏻

Rekomendowane odpowiedzi

Czym jest MyRewardable?

MyRewardable to innowacyjna platforma, która pozwala użytkownikom zarabiać na dwa sposoby:

Wykonywanie prostych zadań: np. ankiety, aktywności w mediach społecznościowych czy testowanie aplikacji.

Tworzenie własnych zadań: Możesz zaprojektować zadania dla innych użytkowników, jednocześnie wspierając dynamiczną społeczność.

Aktualna cena: Obecnie token $REWARD jest wyceniany na około 0,5$, co czyni go atrakcyjnym zasobem na rynku.

Handel: $REWARD jest oficjalnie dostępny na platformie Uniswap, dzięki czemu możesz nim handlować w dowolnym momencie.

🔥👉🏻10$ w tokenie $REWARD - instrukcja🔥👉🏻

• Użyj konta Google przy rejestracji.
  • Zaznacz zgodę na przekazanie danych osobowych (imię, nazwisko, adres, numer telefonu) dla sprawnego procesu weryfikacji.
  • Jeśli wybierasz klasyczną rejestrację (e-mail i hasło), po zalogowaniu przejdź do kroku 2.

Zweryfikuj swój numer telefonu:

1. Wejdź w profil swojego konta:
  • Otwórz menu w prawym górnym rogu.
  • Przejdź do zakładki „Dashboard”.
  1. Na dole znajdziesz opcję edycji konta — dodaj i zweryfikuj numer telefonu.

Przejdź weryfikację KYC:

1. W zakładce „Dashboard” znajdziesz sekcję KYC.
  2. Wykonaj zdjęcia zgodnie z instrukcjami.

Wykonaj 3 proste zadania społecznościowe:

- Polub profil na Facebooku.

- Zasubskrybuj kanał na YouTube.

- Obserwuj profil na Twitterze (X).

🚨 Zarabiaj więcej!

Za każde dodatkowe zadania na platformie możesz zdobywać kolejne tokeny $REWARD.

Minimum do wypłaty:  250 $rewards (ok. 25$)

Bez tytułu.png

Edytowane przez roman777

• roman777 changed the title to 🔥👉🏻🔥👉🏻🔥👉🏻My Rewardable App 10$ [token $REWARD] za rejestrację !!!🔥👉🏻🔥👉🏻🔥👉🏻

• roman777 changed the title to 🔥👉🏻🔥👉🏻🔥👉🏻!!! My Rewardable App 10$ [token $REWARD] za rejestrację !!!🔥👉🏻🔥👉🏻🔥👉🏻

Zbieranie trwa wieki. Ja już od kilku tygodni mam konto, wykonałam już z 10 tasków, a na razie mam 27 rewards, a trzeba mieć 250.... Nie polecam tej strony, może niektórym się udaje zarobić więcej, ale na pewno zarobek nieadekwatny do wkładu (pracy i czasu).

• Dodaj nową pozycję...