izoterm21 Napisano 17 Listopad 2024 Zgłoszenie Podziel się Napisano 17 Listopad 2024 (edytowane) Aktualnie miasta oferujące weryfikację : Warszawa/Wrocław/Kraków/Sopot/Katowice/Rzeszów/Bydgoszcz/Toruń/Łódź Zarejestruj konto w pobranej apce i wklep kodzik zaproszenia (jeszcze PRZED wizytą w placówce) --> EVRVHYT 2️⃣. W zamian oferuję: 100 pln na BLIK/Revo/ZEN - do kilku godzin po weryfikacji (odezwij sięw tej sprawie na pw) 4️⃣. Forma wypłaty refbacku: BLIK/Revolut/ZEN (czy co kto tam chce) 5️⃣. Data zakończenia promocji z której korzystasz: Pozostało 5 zaproszeń , W pierwszym etapie czyli po pełnej weryfikacji w punkcie otrzymasz ok. 20 tokenów (po odbiorze 24/48h czekania aż wpadną na konto) , kolejne (już w mniejszych ilościach) wpadnią po 30 dniach itd. w kolejnych miesiącach aktualny kurs : https://www.coingecko.com/pl/waluty/worldcoin 💭 Cały proces weryfikacji trwa nie więcej niż 5/10 minut i opiera się głównie na zeskanowaniu oczu/twarzy oraz kodu QR w aplikacji 💭Pamiętaj aby zabrać ze sobą dowód osobisty Dodatkowo po weryfikacji napisz na pw po dodatkowy kodzik PYSZNE.PL 25pln Reflink/KOD: https://world.org/join/EVRVHYT Czysty: https://join.worldcoin.org/ Kontakt: PW / komentarz Wszystkie tokeny po ich otrzymaniu można swobodnie wypłacić i np.sprzedać czy trzymać (jak kto uważa) Edytowane 13 Luty przez izoterm21 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
R1965 Napisano 25 Listopad 2024 Zgłoszenie Podziel się Napisano 25 Listopad 2024 Zainstalowałem aplikację i wszystkie dane - w którym miejscu mam wpisać Twój kod zaproszenia aby skorzystać z promocji bo nie mogę znależć ? Nie napiszę na prv bo dopiero się zarejestrowałem Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
R1965 Napisano 25 Listopad 2024 Zgłoszenie Podziel się Napisano 25 Listopad 2024 (edytowane) Polecam współpracę - szybko się dogadaliśmy, zarejestrowałem z kodu polecenia i dostałem blika - jeżeli ktoś chce otworzyć aplikację to proponuję skorzystać bo zawsze dodatkowa kasa , a nie wszyscy chcą się dzielić. Edytowane 26 Listopad 2024 przez R1965 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
dziku89 Napisano 1 Grudzień 2024 Zgłoszenie Podziel się Napisano 1 Grudzień 2024 Heya. Użyłem Twojego Twojego kodu zapro @izoterm21 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
izoterm21 Napisano 1 Grudzień 2024 Autor Zgłoszenie Podziel się Napisano 1 Grudzień 2024 (edytowane) spoko jeszcze weryfikacja osobista cię czeka Pisz na pw Edytowane 1 Grudzień 2024 przez izoterm21 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Matajos Napisano 1 Grudzień 2024 Zgłoszenie Podziel się Napisano 1 Grudzień 2024 Czesc ja tez przed chwila uzylem Twojego kodu. Jutro podjade do Wroclawie na weryfikacje Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
izoterm21 Napisano 1 Grudzień 2024 Autor Zgłoszenie Podziel się Napisano 1 Grudzień 2024 Godzinę temu, Matajos napisał: Czesc ja tez przed chwila uzylem Twojego kodu. Jutro podjade do Wroclawie na weryfikacje Napisałew PW Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Ergoder Napisano 2 Grudzień 2024 Zgłoszenie Podziel się Napisano 2 Grudzień 2024 Kod użyty na dniach na weryfikacje Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
izoterm21 Napisano 3 Grudzień 2024 Autor Zgłoszenie Podziel się Napisano 3 Grudzień 2024 7 godzin temu, Ergoder napisał: Kod użyty na dniach na weryfikacje Jasne , odezwij się na pw jak skończysz weryfikację 🖐️ Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Ergoder Napisano 3 Grudzień 2024 Zgłoszenie Podziel się Napisano 3 Grudzień 2024 6 godzin temu, izoterm21 napisał: Jasne , odezwij się na pw jak skończysz weryfikację 🖐️ Nie mam opcji pv jeszcze, weź się odezwji na meila Cw.finanse@gmail.com o 16:20 będę już zweryfikowany Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
izoterm21 Napisano 4 Grudzień 2024 Autor Zgłoszenie Podziel się Napisano 4 Grudzień 2024 Pozostało 5 miejsc Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Ergoder Napisano 4 Grudzień 2024 Zgłoszenie Podziel się Napisano 4 Grudzień 2024 Polecam refback odrazu po weryfikacji, wld po dobie równej od skanu w orbie, wszystko wypłacalne mi wpadło 20wld w 1 odbiorze- 270 ogólnie bez zastrzeżeń Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
izoterm21 Napisano 12 Luty Autor Zgłoszenie Podziel się Napisano 12 Luty UP Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi