ZarobekKrypto Napisano 6 Listopad Zgłoszenie Podziel się Napisano 6 Listopad Promocja bardzo prosta. Wystarczy założyć konto z mojego linka. Zweryfikować się i w zasadzie tyle. Ja wpłacę 5 euro i zrobie transakcje i od razu po tym place 30zl także bonus macie od razu po rejestracji. Po link należy się zgłosić priv ponieważ często się zmieniają z powodu limitów na polecenia Kontakt po bonus: Whats app : 507 562 572 Telegram : 576 227 858 Zapraszam też do polubienia kanału telegram z najnowszymi promocjami Crypto_Earn_Pl Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
roman777 Napisano Sobota o 14:55 Zgłoszenie Podziel się Napisano Sobota o 14:55 Uwaga SCAM !!!!! Nie wypłaca bonusu Kręci i ściemnia żadnych dealów z tą gnidą Dla zainteresowanych pełny zapis oszustw Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
ZarobekKrypto Napisano Sobota o 15:01 Autor Zgłoszenie Podziel się Napisano Sobota o 15:01 Klamca który nie kliknął w link albo próbował oszukać. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
roman777 Napisano Sobota o 15:02 Zgłoszenie Podziel się Napisano Sobota o 15:02 Wstaw dowod wpłaty do mnie na Revolut Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
ZarobekKrypto Napisano Sobota o 15:03 Autor Zgłoszenie Podziel się Napisano Sobota o 15:03 Oczywiście to nie wypłaciłem bo bonus nie wpadł. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
roman777 Napisano Sobota o 15:05 Zgłoszenie Podziel się Napisano Sobota o 15:05 Wpadł. Tylko się nie podzeliłeś Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
ZarobekKrypto Napisano Sobota o 15:06 Autor Zgłoszenie Podziel się Napisano Sobota o 15:06 Dziwne ze z każdym się rozliczam tylko z tobą nie . Potem wstawię zapis rozmowy z supportem i zobaczysz jak się blaźnisz. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
roman777 Napisano Sobota o 15:07 Zgłoszenie Podziel się Napisano Sobota o 15:07 Popatrz na screen który wstawiłeś. Za Nebeusa ma być 30 zł. Przecież nikomu tyle nie przelałeś, wszędzie inne kwoty Brniesz dalej? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
roman777 Napisano Sobota o 15:08 Zgłoszenie Podziel się Napisano Sobota o 15:08 1 minutę temu, ZarobekKrypto napisał: Dziwne ze z każdym się rozliczam tylko z tobą nie . Potem wstawię zapis rozmowy z supportem i zobaczysz jak się blaźnisz. Czekam na to od wczoraj A może wrzucę nasza korespondencję z WharrsUp? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
roman777 Napisano Sobota o 15:13 Zgłoszenie Podziel się Napisano Sobota o 15:13 10 minut temu, ZarobekKrypto napisał: Klamca który nie kliknął w link albo próbował oszukać. To nie jest twój reflink? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
roman777 Napisano Poniedziałek o 06:41 Zgłoszenie Podziel się Napisano Poniedziałek o 06:41 W dniu 9.11.2024 o 16:06, ZarobekKrypto napisał: Dziwne ze z każdym się rozliczam tylko z tobą nie . Potem wstawię zapis rozmowy z supportem i zobaczysz jak się blaźnisz. Gdzie zapis rozmowy z supportem? Gdzie mój bonus ???? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
roman777 Napisano 11 godzin temu Zgłoszenie Podziel się Napisano 11 godzin temu W dniu 11.11.2024 o 07:41, roman777 napisał: Gdzie zapis rozmowy z supportem? Gdzie mój bonus ???? Myślę, że udowodniłeś już sam, że jesteś oszustem Wszystkich z forum przestrzegam [ZarobekKrypto = SCAM] Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi