leper1233 Napisano 22 Październik Zgłoszenie Podziel się Napisano 22 Październik (edytowane) 🔥HIT🔥 💳CURVE💳 🎁10£ DLA NOWYCH + 50£ ZA POLECENIE ⭐️TYLKO 5 MIEJSC!!!REFFBACK 10£ ODEMNIE ℹ️Warunki: 1️⃣. REJESTRACJA + WERYFIKACJA Z LINKU POLECAJĄCEGO. https://www.curve.com/join#DPL676XE 2️⃣. ZAMÓWIĆ FIZYCZNĄ KARTĘ [NA DARNOWYM PLANIE KOSZT 6€]. LUB WŁĄCZYĆ PLAN PREMIUM "CURVE X" : [1 MIESIĄC FREE + DARMOWA KARTA] ✅POLECAM OPCJE NR 1 ️✅️ 🚨KONIECZNE JEST UTRZYMANIE PLANU ANULOWANIE SKUTKUJĘ BRAKIEM BONUSU🚨 3️⃣. WYKONAC 3x TRANZAKCJE NA MINIMUM 5€/ LUB RÓWNOWARTOŚĆ W INNEJ WALUCIE. 4️⃣🚨NA WYKONANIE TRANSAKCJI JEST 5 DNI OD REJESTRACJA 🚨❗️ 🎁BONUSY WPADAJĄ DO 5 DNI OD WYKONANIA WSZYSTKICH WARUNKÓW. ℹ️BRANE SĄ POD UWAGĘ TYLKO REALNE TRANZAKCJE (NIE KASYNA, PRZELEWY, WYPLATY ITP) ℹ️ZALICZA ALLEGRO NP ZAKUP PSC. 🚨POMOGE ZROBIĆ TRANZAKCJE BEZ KOSZTÓW 🚨ABY POLECAĆ KARTA FIZYCZNA MUSI BYĆ AKTYWNA Edytowane 25 Październik przez leper1233 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Tivolt Napisano 23 Październik Zgłoszenie Podziel się Napisano 23 Październik Po zamówieniu karty fizycznej te transakcje np. na Allegro mogę wykonać kartą którą podpiałem na samym początku? W moim przypadku był to Zen Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
leper1233 Napisano 23 Październik Autor Zgłoszenie Podziel się Napisano 23 Październik 30 minut temu, Tivolt napisał: Po zamówieniu karty fizycznej te transakcje np. na Allegro mogę wykonać kartą którą podpiałem na samym początku? W moim przypadku był to Zen tak zgadza się, bonus wpada praktycznie instant po 3 pełnych transakcjach! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Tivolt Napisano 23 Październik Zgłoszenie Podziel się Napisano 23 Październik ok wpadł refferal bonus tylko nie wiem czemu tu pisac wiadomości prywatnych nie mogę -,- Daj jakiegoś telegrama czy cokolwiek Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
leper1233 Napisano 23 Październik Autor Zgłoszenie Podziel się Napisano 23 Październik Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Tivolt Napisano 23 Październik Zgłoszenie Podziel się Napisano 23 Październik No wiem że ci wpadło ;p Domyślam się że to działa w obie strony , tylko daj jakiś kontakt albo napisz na pm do mnie tutaj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
leper1233 Napisano 23 Październik Autor Zgłoszenie Podziel się Napisano 23 Październik 5 minut temu, Tivolt napisał: No wiem że ci wpadło ;p Domyślam się że to działa w obie strony , tylko daj jakiś kontakt albo napisz na pm do mnie tutaj https://www.facebook.com/profile.php?id=61555025561043 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Tivolt Napisano 23 Październik Zgłoszenie Podziel się Napisano 23 Październik (edytowane) dobra ciul z tym podeślij refka na @rbmacima (Revolut) Edytowane 24 Październik przez Tivolt Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
ZarobekKrypto Napisano 24 Październik Zgłoszenie Podziel się Napisano 24 Październik Płacą jeszcze ? No z tego co widziałem dzisiaj to nie zapłacili za żadna osobę. Ma ktos pomysł czemu tak jest ? Plan premium no i 3 transakcje na allegro po 30zl i c**j Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Sianozneta Napisano 25 Październik Zgłoszenie Podziel się Napisano 25 Październik W ch.. lecą, ja też czekam juz kilka dni, kontak na czacie pomocy to dramat, chyba trzeba ich opisac na trustpillot i innych to może sie pospieszą, póki co wygląda na scam Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Tivolt Napisano 26 Październik Zgłoszenie Podziel się Napisano 26 Październik I jak wpadł wam bonus? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Tivolt Napisano 29 Październik Zgłoszenie Podziel się Napisano 29 Październik (edytowane) Nie polecam zwykły FARMAZON , pomimo spełnienia warunków i otrzymania bonusów (autor nawet wstawił zrzut ekranu) ref nie został wypłacony. Edytowane 29 Październik przez Tivolt Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
mati1503. Napisano 29 Październik Zgłoszenie Podziel się Napisano 29 Październik 2 godziny temu, Tivolt napisał: Nie polecam zwykły FARMAZON , pomimo spełnienia warunków i otrzymania bonusów (autor nawet wstawił zrzut ekranu) ref nie został wypłacony. No to widocznie coś źle robiłeś bo bonusy wpadały aż miło do wczoraj 😀 na tą chwilę koniec promki raczej 🤑 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
mati1503. Napisano 29 Październik Zgłoszenie Podziel się Napisano 29 Październik W dniu 25.10.2024 o 09:55, Sianozneta napisał: W ch.. lecą, ja też czekam juz kilka dni, kontak na czacie pomocy to dramat, chyba trzeba ich opisac na trustpillot i innych to może sie pospieszą, póki co wygląda na scam Gdybyście dobrze zrobili to razem z cashbackiem Wpadłby bonus 😏 najlepsza promka w tym roku Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Sianozneta Napisano 29 Październik Zgłoszenie Podziel się Napisano 29 Październik 12 minut temu, mati1503. napisał: Gdybyście dobrze zrobili to razem z cashbackiem Wpadłby bonus 😏 najlepsza promka w tym roku Co Ty pierd... człowieku, jak mozna było coś źle zrobić, poprostu jednym dało a innym nie. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
mati1503. Napisano 29 Październik Zgłoszenie Podziel się Napisano 29 Październik 16 minut temu, Sianozneta napisał: Co Ty pierd... człowieku, jak mozna było coś źle zrobić, poprostu jednym dało a innym nie. Mordo z 50 osób poleciłem i tylko jeden nie dało więc jest nie realne aby wybierali komu dadzą a komu nie 😏 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Sianozneta Napisano 29 Październik Zgłoszenie Podziel się Napisano 29 Październik 3 minuty temu, mati1503. napisał: Mordo z 50 osób poleciłem i tylko jeden nie dało więc jest nie realne aby wybierali komu dadzą a komu nie 😏 A gościowi u którego ja robiłem na 5 osób tylko jednej wypłaciło, on mi mówił że jak ktos miał nowe konto to bonusy wpadały szybko a jak ktoś miał stare jak on to są problemy. Ty od jak dawna masz curve? Chyba że on mnie ściemnia, dał link a już był nieuzyteczny czy cos. Nie dało się nic źle zrobić, rejestracja i 3 transakcje wieć nic trudnego. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Tivolt Napisano 29 Październik Zgłoszenie Podziel się Napisano 29 Październik (edytowane) 4 godziny temu, mati1503. napisał: No to widocznie coś źle robiłeś bo bonusy wpadały aż miło do wczoraj 😀 na tą chwilę koniec promki raczej 🤑 Możesz mi wytłumaczyć jaki związek ma wpadanie bonusu do NIEOTRZYMANIA refka o którym autor wspomniał w temacie? Pomijam już fakt że poleciłeś "50 osób" w promocji gdzie obowiązuje limit 5 na użytkownika Edytowane 29 Październik przez Tivolt Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi