yanaZ5 Napisano 3 Październik Zgłoszenie Podziel się Napisano 3 Październik (edytowane) PROMOCJA NIEAKTYWNA! po wykonaniu poniższych kroków ja dostaję bonus 10$ i 5$ leci do Ciebie (wyłącznie paypal) 1. zarejestruj się z poniższego linku https://www.kash.gg/r/jlLcfYfBJsR1YpZvelZwII5C9zb2 ja zarejestrowałem się kontem google po ukończeniu samouczka można zakręcić kołem, jest szansa na wygranie paru groszy, które pomogą wykonać krok 2 2. zarób 1$ - ja zarobiłem sprawnie na "surveys", ale wiem, że sporo osób korzysta z możliwości w "offers" 3. wypłać - w zakładce "cash out" do wyboru różne opcje 4. w wiadomości prywatnej wyślij mi swój nick na cash.gg oraz dane do przelewu paypal Edytowane 4 Listopad przez yanaZ5 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
yanaZ5 Napisano 4 Październik Autor Zgłoszenie Podziel się Napisano 4 Październik dorzucam jeszcze na potwierdzenie, że da radę wbić tego dolca Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
gebooss Napisano 4 Październik Zgłoszenie Podziel się Napisano 4 Październik Witam. Zakladalem z Twojego linku. Niestety pw nie moge wyslac bo dopiero zalozylem tu konto. Nick cash.gg: gebooss35 Wyplacilem, zobacz czy Ci wjechalo to 10$. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
yanaZ5 Napisano 4 Październik Autor Zgłoszenie Podziel się Napisano 4 Październik tak jest, wleciało, będę potrzebował adresu mail przypisanego do paypal Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
gebooss Napisano 4 Październik Zgłoszenie Podziel się Napisano 4 Październik edit dzieki Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
yanaZ5 Napisano 4 Październik Autor Zgłoszenie Podziel się Napisano 4 Październik poszło, dziękuję również 1 Zgłoszenie Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
gebooss Napisano 4 Październik Zgłoszenie Podziel się Napisano 4 Październik Potwierdzam i polecam. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
peetteer Napisano 1 Listopad Zgłoszenie Podziel się Napisano 1 Listopad Nick cash.gg : Peetteer961 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
peetteer Napisano 1 Listopad Zgłoszenie Podziel się Napisano 1 Listopad Ta sama sytuacja co kolega nie mogę napisać wiadomości prywatnej .. email do PayPala: nowokmadzia@gmail.com Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
buuuch Napisano 3 Listopad Zgłoszenie Podziel się Napisano 3 Listopad nick: buuuch przemekwegner1994@gmail.com Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
yanaZ5 Napisano 3 Listopad Autor Zgłoszenie Podziel się Napisano 3 Listopad widzę Wasze nicki na liście osób, które zarejestrowały się z mojego linku, natomiast nie otrzymałem żadnego bonusu (to samo z jednym z użytkowników, który odezwał się do mnie na priv) czekam na informację od supportu czemu tak się wydarzyło DO TEGO CZASU PROSZĘ NIE KORZYSTAĆ Z MOJEGO LINKU Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
yanaZ5 Napisano 4 Listopad Autor Zgłoszenie Podziel się Napisano 4 Listopad info od supportu - promocja niestety jest już nieaktywna Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi