TwojaPremia Napisano 26 Wrzesień Zgłoszenie Podziel się Napisano 26 Wrzesień (edytowane) 🎁 Losowy bonus do 100€ bez depozytu – Sprawdź, jak go odebrać! Apka zamula próbujemy do skutku weryfikację ‼️‼️‼️‼️ Cześć wszystkim! 😊 Mam dla Was ciekawą okazję na zdobycie bonusu do 100€ w krypto – i to bez depozytu! 🔥 Wystarczy kilka prostych kroków, żeby skorzystać z promocji. Poniżej znajdziecie pełną instrukcję: 1. Zarejestruj się za pomocą mojego linka: 👉 Moonshot Bonus Buy moonshots with my link: https://moonshot.money?ref=5zc0FXM1KX 2. Otwórz aplikację, kliknij CLAIM REWARDS i dodaj dowolną kartę (może być nawet pusta). 🏦 3. Przeniesie Cię do procesu weryfikacji KYC. 👉 Ukończ weryfikację według wytycznych. 4. Jeśli masz problem z załadowaniem dokumentu w aplikacji, wykonaj to przez stronę moonpay.com: Zaloguj się na swoje konto. Spróbuj dokonać zakupu BTC. Podczas próby kupna wyskoczy weryfikacja KYC. Ukończ ją i wróć do aplikacji, by ponownie kliknąć CLAIM REWARDS. ✔️ 5. Po weryfikacji wróć do menu i ponownie odbierz CLAIM REWARDS. 👆 6. Otrzymasz losowego coina, którego wartość wynosi od 3€ do 100€! 🎉 👉 Możesz go sprzedać i wypłacić środki – najszybciej zrobisz to w USDC. Powodzenia! 💪 Edytowane 28 Wrzesień przez TwojaPremia Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
TwojaPremia Napisano 26 Wrzesień Autor Zgłoszenie Podziel się Napisano 26 Wrzesień Pamiętajmy o tym że promocja tego typu się szybko kończy lub się zmieniają warunki także proszę bez komentarzy że znowu coś nie tak dałem info najnowsze a do będzie dalej to będę pisał jak się coś zmienić ma tam dam info Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi