Tivolt Napisano 21 Wrzesień Zgłoszenie Podziel się Napisano 21 Wrzesień (edytowane) . Wejdź w link na swoim smartfonie Ref: https://get.oobit.app/37lmq9 Czysty: https://www.oobit.com/ 2: Pobierz aplikację bezpośrednio z linku promocyjnego 3. Otwórz aplikację i załóż konto 4. Wpisz referral code : Będąc w zakładce "Home" wciśnij w prawym górnym rogu logo ludzika i w sekcji "Referral Code" wprowadź kod 37lmq9 (z góry dzięki ) 5. Ukończ KYC : Tutaj zaznaczam że aplikacja lubi przymulić podczas weryfikacji (przynajmniej ja trafiłem na jakiś zator ;d) To wszystko , Bonus powinien trafić na konto do 48 godzin aczkolwiek najczęściej wpada odrazu (np. ja otrzymałem go instant po weryfikacji KYC) Środki możliwe do wydania wyłącznie w opcji zbliżeniowej A więc jeśli ktoś nie posiada modułu NFC w smartfonie to może być ciężko to wydać Za polecenie obie strony powinny rzekomo otrzymać 200 000 pkt które po zakończeniu odliczania (27 dni) mają zostać przekonwertowane na USDT , szczegóły w linku: https://support.oobit.com/hc/en-us/articles/21467534373149-How-does-the-Oobit-Referral-Program- work Dodatkowe pkt/monety? .. aktualnie są do zdobycia w kilku prostych zadaniach z cyklu "zostaw suba na yt / wbij na fb itp" Edytowane 11 Październik przez Tivolt Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
yanaZ5 Napisano 21 Wrzesień Zgłoszenie Podziel się Napisano 21 Wrzesień (edytowane) Polska już zablokowana, szybko poszło edit: podobno błąd techniczny i niby dalej można płacić, dajcie znać jeśli komuś się uda, bo u mnie dalej nie działa Edytowane 21 Wrzesień przez yanaZ5 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Tivolt Napisano 21 Wrzesień Autor Zgłoszenie Podziel się Napisano 21 Wrzesień Tak wiem wiem Sprawdzę zaniedługo osobiście jak wygląda sytuacja na froncie Support twierdzi że wszystko póki co okej i o zadnym wykluczeniu nie ma mowy Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Tivolt Napisano 23 Wrzesień Autor Zgłoszenie Podziel się Napisano 23 Wrzesień Dementując troszkę plotke o wykluczeniu Polski z udziału w promocji , poszedłem niedawno sprawdzić osobiście i wszystko działa jak powinno żadnych problemów z dokonaniem płatności Według deklaracji supportu promocja trwać ma jeszcze 25 dni Dodam że płatność minimalna nie powinna być mniejsza niż 1 euro Jak ktoś nie korzystał to polecam ;d zawsze to 38 ziko (realnie jakieś 36? , należy doliczyć jakiś niewielki podatek za przewalutowanie) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
czachy Napisano 23 Wrzesień Zgłoszenie Podziel się Napisano 23 Wrzesień A 20 dolarów za polecenie kolejnej osoby kiedy wpadnie? Ktoś coś wie? Zebrałem jakieś 301 tysięcy tych ich śmiesznych punktów i teraz nie wiem co i jak dalej... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Tivolt Napisano 23 Wrzesień Autor Zgłoszenie Podziel się Napisano 23 Wrzesień (edytowane) Zgodnie z tym co support pisał To te punkty bedą do wymiany na USDT po upływie czasu na tym liczniku (czyli na dzień dzisiejszy 25 dni) . Problem w tym że nie ma jasnej informacji po jakim kursie będzie ta wymiana (również pytając w tej sprawie support) Edytowane 23 Wrzesień przez Tivolt Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Tivolt Napisano 29 Wrzesień Autor Zgłoszenie Podziel się Napisano 29 Wrzesień (edytowane) UP Potwierdzono że kurs wymiany punktów na USDT ma zostać podany w dniu zakończenia odliczania. Zakładam że każdemu powinno wpaść kolejne 10$ "5X bonus points can be converted to USDT after the timer on Rewards page (bottom right tab of the app) will reach zero. The exchange rate will be unveiled on the same day." Edytowane 29 Wrzesień przez Tivolt Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
TwojaPremia Napisano 29 Wrzesień Zgłoszenie Podziel się Napisano 29 Wrzesień A ja mam 70 osób poleconych a tylko mi 3 osoby zaliczyło a pozostałe już nie czy to wszystko mi przyjdzie później czy co bo to wg lipa a wiem że robili pokazali że zrobili zakupy mam ss a punkty są do teraz nie dodane Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Tivolt Napisano 30 Wrzesień Autor Zgłoszenie Podziel się Napisano 30 Wrzesień (edytowane) U mnie wiele osób nie korzystało, ale za te które skorzystały z mojego reffka otrzymałem punkty jak również poleceni swoje zbliżeniowe 10 USD Edytowane 30 Wrzesień przez Tivolt Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
mati1503. Napisano 2 Październik Zgłoszenie Podziel się Napisano 2 Październik (edytowane) Skąd info że 18.10 koniec jak w regulaminie jest grudzień 🤔 Edytowane 2 Październik przez mati1503. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Tivolt Napisano 2 Październik Autor Zgłoszenie Podziel się Napisano 2 Październik Masz rację My Bad , musiałem źle zinterpretować informację od supportu mówiącą o zakończeniu odliczania i możliwości wymiany monet. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Tivolt Napisano 10 Październik Autor Zgłoszenie Podziel się Napisano 10 Październik Wpadła dziś aktualizacja z informacją mówiącą że wszystkie środki bonusowe będą mogły być wykorzystane tylko w obrębie ich aplikacji. (czyli zbliżeniowo w sklepach jak dotychczas) Nie będzie możliwości transfery środków do innej osoby czy wypłaty. Niestety nadal nie ujawniono przeliczniku punktów Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
mati1503. Napisano 11 Październik Zgłoszenie Podziel się Napisano 11 Październik 23 godziny temu, Tivolt napisał: Wpadła dziś aktualizacja z informacją mówiącą że wszystkie środki bonusowe będą mogły być wykorzystane tylko w obrębie ich aplikacji. (czyli zbliżeniowo w sklepach jak dotychczas) Nie będzie możliwości transfery środków do innej osoby czy wypłaty. Niestety nadal nie ujawniono przeliczniku punktów Apropo przelicznika to jak zmienisz sobie datę w telefonie wychodzi że będzie to 10$ 🤑 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
mati1503. Napisano 11 Październik Zgłoszenie Podziel się Napisano 11 Październik I jest już 5$ za kyc tylko Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Tivolt Napisano 11 Październik Autor Zgłoszenie Podziel się Napisano 11 Październik 22 minuty temu, mati1503. napisał: I jest już 5$ za kyc tylko Okej dzięki za informację Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Tivolt Napisano 14 Październik Autor Zgłoszenie Podziel się Napisano 14 Październik (edytowane) Finalnie przelicznik okazał się skromniejszy (co za zaskoczenie...) i 200 tysięcy pkt. jest warte 5$ Edytowane 20 Październik przez Tivolt Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Tivolt Napisano 26 Październik Autor Zgłoszenie Podziel się Napisano 26 Październik AKTUALNIE tak to się prezentuje 5 dolarów - 20 zł za rejestrację od razu 2,5 dolara - 10 zł za zadania (subskrypcja OOBIT na różnych socialach) 5 dolarów za wpisanie KODU (37lmq9) polecającego a następnie wykonanie transakcji Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi