orson Napisano 13 Listopad 2008 Zgłoszenie Podziel się Napisano 13 Listopad 2008 Sabaton - 40:1 (teledysk) Pewnie wszyscy to już widzieli, ale nie widzę na forum tematu o tym. Co myślicie o tym kawałku i teledysku? Niedawno obchodziliśmy święto państwowe, więc jest okazja, żeby obejrzeć. Łezka w oku się kręci jak się na to patrzy i przede wszystkim czyta tekst. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
pacyff Napisano 13 Listopad 2008 Zgłoszenie Podziel się Napisano 13 Listopad 2008 ja tylko w kwestii muzyki...... dobra jest Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Herr_Flick Napisano 13 Listopad 2008 Zgłoszenie Podziel się Napisano 13 Listopad 2008 no muzyka całkiem, całkiem niezła Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
ZIELEmale Napisano 13 Listopad 2008 Zgłoszenie Podziel się Napisano 13 Listopad 2008 a ja w kwestii świąt, denerwuje mnie jak odczuwa się więcej niż jedną niedziele w tygodniu i te pozamykane sklepy Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
lucas Napisano 13 Listopad 2008 Zgłoszenie Podziel się Napisano 13 Listopad 2008 Mam to samo.... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Skywalker Napisano 13 Listopad 2008 Zgłoszenie Podziel się Napisano 13 Listopad 2008 Ci co w sklepie pracują też chcą mieć wolne Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
sowaa Napisano 14 Listopad 2008 Zgłoszenie Podziel się Napisano 14 Listopad 2008 a na stacji drogie jest... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi