duncan Napisano 9 Listopad 2008 Zgłoszenie Podziel się Napisano 9 Listopad 2008 ATP - SZANGHAJ Miejsce: Szanghaj, Chiny Uczestników: 8 Nawierzchnia: Hard Pula nagród: $4,450,000 Strona oficjalna: www.masters-cup.com Ubiegłoroczny finał singla: (1)R Federer (SUI) d. (6)D Ferrer 6:2 6:3 6:2 Ubiegłoroczny finał debla: (1)Knowles/Nestor d. (3)Aspelin/Knowle 6:2 6:3 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
duncan Napisano 9 Listopad 2008 Autor Zgłoszenie Podziel się Napisano 9 Listopad 2008 Podział na grupy w Tennis Masters Cup GRUPA "CZERWONA" Roger FedererAndy MurrayAndy RoddickGilles Simon "GRUPA ZŁOTA"Novak DjokovicNikolay DavydenkoJo-Wilfried Tsonga Juan Martin del Potro Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość Bebelin Napisano 11 Listopad 2008 Zgłoszenie Podziel się Napisano 11 Listopad 2008 Nie wiem czy tutaj mozna sie wypowiadac bo jestem nowy ale chcialem poruszyc temat turnieju Masters. Dla Mnie faworytem jest Djokovic serb ktory solidnie sie przygotowal do tego turnieju. Wobec absencji Nadala i obecnej formie glowny zagrozeniem wydaje sie byc tylko Federer ktory przegral pierwszy mecz z Simonem noi nieobliczalny Murray. Dla Mnie finał w ktorej bedzie para z tych 3 zawodników. Davydenko cz Roddick nie mowiac o Tsondze i Simonie nie maja wiekszych szans do zwyciestwa z ta trojka poprostu albo sa slabsi albo forma nie taka jakby sobie zyczyli. Dla Mnie PF beda Djokovic - Federer i Del Potro - Murray. Na ta chwile... tyle bede sie wypowiadal w trakcie turnieju... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi