Zarabianka Napisano 17 Październik 2022 Zgłoszenie Podziel się Napisano 17 Październik 2022 (edytowane) Witam proponuje nowiutki wypłacalny serwis. Po rejestracji ---> KYC ----> Oraz na koniec wpisaniu mojego kodu jako polecającego, dostajemy 20 euro za free do wypłaty odrazu. Aplikacja nowa co prawda muli i aktualnie mogą być problemy na Androidzie ale system IOS podobno lepiej śmiga. https://play.google.com/store/apps/detai...&hl=es_419 APP do pobrania https://www.mylama.eu/ strona Lama Czyli: 1. Pobieramy aplikacje 2. Robimy KYC (szybki i bezproblemowy) 3. Po weryfikacji nalezy w USTAWIENIA/SETTINGS(lewy górny róg,inicjały)--->ENTER YOUR FRIEND'S CODE ---> WPISAĆ KOD - Y2GXF9 4. Dostajemy 20€ w btc za polecenie 3 znajomych 50€ za polecenie 10 osób 250$ w tether Smile Aplikacja w fazie testu moze troche mulic ale wszystko jak najbardziej wypłacalne (np na Revolut kasa w 15min, mozna wypłacać na konto bankowe z IBAN). POLECAM Edytowane 18 Październik 2022 przez Zarabianka Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Zarabianka Napisano 18 Październik 2022 Autor Zgłoszenie Podziel się Napisano 18 Październik 2022 Jak coś dowód wypłaty. Aktualnie mają jakiś update, mnie się udało wczoraj zlecić przy sporym natłoku. Jak strona wróci do pełnej sprawności to dam znać. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Zarabianka Napisano 18 Październik 2022 Autor Zgłoszenie Podziel się Napisano 18 Październik 2022 Mozna juz zakladac konta i odbierac 20euro za free. Chwila roboty dosłownie. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Mario37fsw Napisano 19 Październik 2022 Zgłoszenie Podziel się Napisano 19 Październik 2022 Czy podając litery PL przed numerem iban dobrze zrobiłem zlecenie wypłaty euro w aplikscji Lama? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Zarabianka Napisano 20 Październik 2022 Autor Zgłoszenie Podziel się Napisano 20 Październik 2022 Najlepiej jak wpiszesz w google IBAN i swój bank. Ja mając Pekao dodaje przed numerem konta PL. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi