Przemo1866 Napisano 13 Październik 2022 Zgłoszenie Podziel się Napisano 13 Październik 2022 (edytowane) Sezon w Australii ruszył więc jeśli ktoś ma coś ciekawego to dawać. A póki co Spotkanie: Brisbane Roar - Melbourne City Typ: MacLaren J strzeli Kurs: 2.35 Betfan Nie bardzo mam pomysł na jakiś konkretny typ na piątek dlatego zaglądam do Australii. Rzadko biorę się za typowanie strzelców ale tym razem się pokuszę o coś takiego bo na boisku wychodzi MacLaren z kolegami. A jak MacLaren to ja go pobieram. Zdecydowanie najlepsza "strzelba" ekipy z Melbourne i dziś na niego mocno liczę zwłaszcza, że w starciu z Brisbane dość słabo mu idzie i jakoś nie może nic ustrzelić. Znawcy Australii twierdzą , że Brisbane nie ma czego tu szukać więc jeśli goście mają to ogarnąć to Jamie przynajmniej raz strzeli?! Sezon zaczął od 2 goli choć jeden nie uznany więc oby to kontynuował Wynik: 2 brameczki Edytowane 14 Październik 2022 przez Przemo1866 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Przemo1866 Napisano 21 Październik 2022 Autor Zgłoszenie Podziel się Napisano 21 Październik 2022 (edytowane) Melbourne Victory - Melbourne City Maclaren J strzeli @ 2.53 Betfan Jamie w gazie więc gramy dalej kursy cały czas wysokie więc trzeba korzystać bo widać że gość w tym sezonie póki co ma moc więc trzeba spro owac na tym skorzystać Tym razem derby więc tym bardziej okazja zostać lokalnym bohaterem Wynik: Edytowane 22 Październik 2022 przez Przemo1866 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Przemo1866 Napisano 23 Grudzień 2022 Autor Zgłoszenie Podziel się Napisano 23 Grudzień 2022 (edytowane) Skoro sędziuje Ams to ja wchodzę w zakład Sydney FC - Macarthur FC ov 4.5 kartek @ 1.81 betfan Wiadomo że na tego pana można liczyć a liczba 4.5 nie jest jest jakoś zbytnio wygórowana jeśli chodzi o Australie. Jak wpadną w szał to i dwukrotnie mogą przekroczyć tę linię Ja próbuje Wynik: czerwo ratuje sytuacje Edytowane 24 Grudzień 2022 przez Przemo1866 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Przemo1866 Napisano 31 Grudzień 2022 Autor Zgłoszenie Podziel się Napisano 31 Grudzień 2022 (edytowane) Western Sydney - Macarthur FC X2 - 1.86 STS Ciekawie prezentują się kursy na to spotkanie. Jak dla mnie ekipa gości jest mocno niedoceniana. Zecydowanie daje im więcej szans na pozytywny dla siebie wynik niż to stawiają fachowcy buków. Po takim kursie próbuje Macarthur z remisem. Ostatnie wyniki zdecydowanie na plus dla gości. Z przodu wszystko się zgadza w bramce pewny Filip dodatkowo historia która również bardziej przemawia za Macarthur. Kurs 1.86 na win z podpórką jak dla mnie wart gry , a jak będzie przekonamy się zaraz po wytrzeźwieniu Wynik: Edytowane 5 Styczeń 2023 przez Przemo1866 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Przemo1866 Napisano 5 Styczeń 2023 Autor Zgłoszenie Podziel się Napisano 5 Styczeń 2023 (edytowane) Melbourne Victory - Brisbane Roar Typ: ov 4.5 kartki Kurs: 1.75 Betfan Jest Ams więc i ja się zjawiam i zwyczajowo typ na kartki. Kto śledzi to wie o co kaman i nie ma sie co zbytnio rozpisywać. Typ konieczny do gry gdy na boisku mamy Amsa Wynik: Jako , że to też Australia z tym , że rozgrywka kobiet to wrzuce tu Melbourne Victory - Perth Glory Typ: 1 Kurs: 1.40 Typ: 2 nie strzeli Kurs: 2.60 STS To samo miasto ta sama drużyna tylko , że sekcja pań Cóż typ pod całkiem niedawną historie w której to panie z Melbourne pocisnęły rywalki 3:0 więc czemu by nie powtórzyć tematu Myślę , 1 całkiem fajną i w miarę pewną opcją , a drugi typ do rozważenia Ja mimo wszystko spróbuje Edytowane 5 Styczeń 2023 przez Przemo1866 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi