strus Napisano 1 Październik 2008 Zgłoszenie Podziel się Napisano 1 Październik 2008 Gra ktos z Was w http://pl.goalunited.org/ ? Jakby sie zebralo kilka osob mozna by zrobic maly wewnetrzny turniej Ja jestem narazie w 7 lidzie.. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Herr_Flick Napisano 5 Październik 2008 Zgłoszenie Podziel się Napisano 5 Październik 2008 strus jak sie nazywa Twoja druzyna? wczoraj założylem tam konto, nawet ciekawie to wyglada Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
old_Waciak Napisano 5 Październik 2008 Zgłoszenie Podziel się Napisano 5 Październik 2008 Fajna giera Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Herr_Flick Napisano 5 Październik 2008 Zgłoszenie Podziel się Napisano 5 Październik 2008 Waciak masz tam drużyne? czy juz Ci sie znudziło? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
old_Waciak Napisano 5 Październik 2008 Zgłoszenie Podziel się Napisano 5 Październik 2008 Mam Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Herr_Flick Napisano 5 Październik 2008 Zgłoszenie Podziel się Napisano 5 Październik 2008 aha Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
strus Napisano 5 Październik 2008 Autor Zgłoszenie Podziel się Napisano 5 Październik 2008 Herr_Flick, 7 liga - Shai United Wczoraj poczochralem kogos 8:0 u siebie Mam zajebistego snajpera W 8 lidze byl krolem strzelcow i zapewnil mi awans Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi