Skocz do zawartości

Pozostałe Ligi Afrykańskie 2021

Alibaba

Rekomendowane odpowiedzi

• 2 months later...

n70Co7hU-Sn7E03Qa.png

ALGIERIA: Dywizja 1 - Kolejka 23

26.05.2021 18:00

Constantine xztLXXwS-Eaq6rq8A.png-GYfnI9Cr-WU4Aor7E.png MC Algier

MC Algier wygra 3,80 PZBUK:n:1:0

Zapraszam na spotkanie dwudziestej trzeciej kolejki algierskiej Dywizji 1, pomiędzy Constantine a MC Algier. Będzie to starcie jedenastej z siódmą drużyną ligi, wedug bukmacherów faworytem są gospodarze, ja jednak mam inne zdanie i stawiam tu na gości. Constantine w poprzedniej kolejce ligowej zremisował na wyjeździe 1:1 z Chlefem, był to ich trzeci mecz bez wygranej z rzędu w lidze. MC Algier w tym samym czasie grał w afrykańskiej lidze mistrzów, z któej odpadli po dwumeczu gdzie raz zremisowali oraz przegrali wyjazdowe starcie, ich ostatnie mecze w rozgrywkach ligowych to z kolei trzy wygrane z rzędu. Co do sytuacji kadrowej to nie znalazłem nigdzie żadnych informacji na temat jakichkolwiek osłabień to też obie ekipy powinny zagrać w swoich optymalnych składach. Historia ostatnich pięciu bezpośrednich potyczek jest na korzyść MC Algier, który wygrał cztery razy, a tylko raz górą był Constantine. Dziś stawiam na wygraną gości, którzy powinni sobie odbić za te niudane mecze w lidze mistrzów.

Edytowane przez Alibaba

n70Co7hU-Sn7E03Qa.png

Hussein Dey bB5oCVzB-K2mp26TQ.png-YFrTfhAr-6kSyv7Al.png Belouizdad

Belouizdad wygra 2,18 Betfan:n:2:2

Zapraszam na spotkanie dwudziestej trzeciej kolejki algierskiej Dywizji 1, pomiędzy Hussein Dey a Belouizdad. Będzie to starcie siedemnastej z piątą drużyną ligi, faworytem do wygranej są goście. Hussein Dey w poprzedniej kolejce ligowej przegrał na wyjeździe 1:0 z Mlilą, był to ich siódmy mecz bez wygranej z rzędu w lidze, są więc w na prawdę mizernej formie. Belouizdad w tym samym czasie, mierzył się w lidze mistrzów z Esperance Tunis, gdzie po dogrywce odpadł z rowgrywek, jeżeli chodzi o starcia ligowe to w ostatnim takim meczu pokonał u siebie 5:1 Mlilę. Co do sytuacji kadrowej to nie znalazłem nigdzie żadnych informacji na temat jakichkolwiek osłabień to też obie ekipy powinny zagrać w swoich optymalnych składach. Historia ostatnich pięciu bezpośrednich potyczek jest zdecydowanie na korzyść Belouizdadu, któy wygrał wszystkie te mecze, jak widać mają oni jakiś patent na wygrywanie z nimi. Stawiam na zwyciestwo Belouizdadu.

Edytowane przez Alibaba

n70Co7hU-Sn7E03Qa.png

Magra MDLjGJhl-joElE91R.png-84RXcQXg-ryHgayZg.png Setif

Setif wygra 1,80 Betfan:n:2:2

Zapraszam na spotkanie dwudziestej trzeciej kolejki algierskiej Dywizji 1, pomiędzy Magrą a Setifem. Będzie to starcie pietnastej drużyny ligi z liderem rozgrywek, faworyt jest oczywisty czyli goście. Magra w poprzedniej kolejce ligowej przegrała na wyjeździe 1:0 z Biskrą, przerywając tym samym swoją serię dwóch wygranych z rzędu w lidze. Setif w tym samym czasie rozgromił u siebie aż 8:0 Bel Abbes, tym samym kończąc swoją serię dwóch remisów z rzędu w lidze, a zarazem pokazując przebłysk bardzo dobrej formy. Co do sytuacji kadrowej to nie znalazłem nigdzie żadnych informacji na temat jakichkolwiek osłabień to też obie ekipy powinny zagrać w swoich optymalnych składach. Jeżeli chodzi o historię bezpośrednich potyczek to jest ona bardzo krótka, do tej pory obie ekipy mierzyły się ze sobą cztery razy, trzy raz górą był Setif a raz udało się wygrać Magrze. Biorąc pod uwagę ostatnie mecze w lidze, stawiam tu ewidentnie na wygraną gości, którzy wydają się być w lepszej formie.

Edytowane przez Alibaba

• Alibaba zamknął ten temat
Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.
  • Dodaj nową pozycję...