Gruby Napisano 20 Styczeń 2021 Zgłoszenie Podziel się Napisano 20 Styczeń 2021 Nowa licencja fuksiarz.pl Bukmacherska Sp. z o.o. ul. Wąchocka 1F 03-934 Warszawa 0000806643 https://www.fuksiarz.pl Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
ŻYLETA Napisano 23 Styczeń 2021 Zgłoszenie Podziel się Napisano 23 Styczeń 2021 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Technik84 Napisano 24 Styczeń 2021 Zgłoszenie Podziel się Napisano 24 Styczeń 2021 o co tu chodzi ? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
smika Napisano 24 Styczeń 2021 Zgłoszenie Podziel się Napisano 24 Styczeń 2021 (edytowane) Bukmacher Fuksiarz prowadzi swoją działalność w pełni legalnie. Fuksiarz działa na podstawie przyznanej licencji od Ministerstwa Finansów. Zezwolenie na organizowanie zakładów wzajemnych otrzymał dokładnie w grudniu 2020 r. Ale chyba jeszcze z tego co czytałem nie wystartowali Edit:Pierwsze prognozy mówiły o tym, że start bukmachera może nastąpić jeszcze pod koniec 2020 roku, jednak informacja na dziś jest taka, że Fuksiarz powinien rozpocząć działalność w 2021 roku. W końcu ubieganie się o licencję bukmacherską zajmuje trochę czasu Edytowane 24 Styczeń 2021 przez smika Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Arnej Napisano 1 Luty 2021 Zgłoszenie Podziel się Napisano 1 Luty 2021 Nazwa trochę bekowa, ale za fuksiarzem stoi Betsson, więc może być ciekawie Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gruby Napisano 10 Marzec 2021 Autor Zgłoszenie Podziel się Napisano 10 Marzec 2021 Serwis Fuksiarz.pl wystartował https://fuksiarz.pl Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
smika Napisano 20 Marzec 2021 Zgłoszenie Podziel się Napisano 20 Marzec 2021 Szybka weryfikacja konta od 10-15 minut w moim przypadku.Cashback 50% po przegranym kuponie zwrócony na konto pomniejszony o kwote podatku Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
mbmartin Napisano 9 Kwiecień 2021 Zgłoszenie Podziel się Napisano 9 Kwiecień 2021 Witam. Jak z wypłatami u tego bukmachera? wypłacał już ktoś może? długo się czeka na wypłate? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
smika Napisano 9 Kwiecień 2021 Zgłoszenie Podziel się Napisano 9 Kwiecień 2021 @mbmartin ja wypłacałem w sobote to w poniedziałek o 11 o ile dobrze pamietam miałem kase na koncie .Wypłata bez problemowa .Može ze zlecałem w weekend to dopiero w poniedziałek doszła kasa Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
mbmartin Napisano 11 Kwiecień 2021 Zgłoszenie Podziel się Napisano 11 Kwiecień 2021 Też wypłaciłem w sobotę. Ode mnie chcieli wyciąg z konta bankowego. Wysłałem i mam nadzieję ,że jutro już będą środki na koncie. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
smika Napisano 11 Kwiecień 2021 Zgłoszenie Podziel się Napisano 11 Kwiecień 2021 Też mnie prosili o wyciąg bankowy i szybko zweryfikowali.Jutro powinieneś mieć kase na koncie Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
mbmartin Napisano 11 Kwiecień 2021 Zgłoszenie Podziel się Napisano 11 Kwiecień 2021 Wypłata już na koncie. Polecam! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
smika Napisano 8 Październik 2021 Zgłoszenie Podziel się Napisano 8 Październik 2021 Zgarnij 5 zł za każdego gola Polaków w meczu z San Marino Płacimy za gole Polaków! Eliminacje do Mistrzostw Świata wkraczają powoli w decydującą fazę! Czy Polacy wysoko pokonają San Marino? Postaw kupon z oferty eliminacji Mistrzostw Świata 2022 zawierający mecz Polski i zgarnij 5 zł za każdą strzeloną bramkę przez Biało-Czerwonych! Polska wygra 5:0? Na Twoje konto wpłynie wówczas 25 zł. Jak skorzystać z promocji? Zagraj kupon przedmeczowy typu AKO lub SOLO za dokładną stawkę 55 zł. Zakład musi zawierać dowolne zdarzenie na mecz Polska vs San Marino. Minimalny kurs kuponu powinien wynosić 3.50. Na kuponie powinny znajdować się wyłącznie zdarzenia z oferty Eliminacji Mistrzostw Świata (Europa). Promocja trwa od 08.10.21 roku od godziny 00:00 do dnia 09.10.21 roku do godziny 23:59. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
brokerinfo Napisano 20 Wrzesień 2022 Zgłoszenie Podziel się Napisano 20 Wrzesień 2022 Ja nie mogę się do tego bukmachera przekonać. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
smika Napisano 17 Listopad 2022 Zgłoszenie Podziel się Napisano 17 Listopad 2022 (edytowane) Już za 3 dni startują Mistrzostwa Świata w Katarze. Z tej okazji Fuksiarz przygotował dla swoich graczy Mistrzowski Kalendarz, w którym każdego dnia będą dostępne różne promocje, konkursy i aktywacje. Codziennie będzie odsłaniane okno kalendarza inną promocją – wśród nich znajdą się m.in. bonusy od depozytu, ubezpieczenia zakładów ze zwrotami w formie freebetów, konkursy typerskie i wiele innych! Edytowane 17 Listopad 2022 przez smika Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi