Skocz do zawartości

Pewniaki na dzień 19.01.2021

kalodop

Rekomendowane odpowiedzi

etoto_home_superbanner_em1.jpg

REGULAMIN KONKURSU:
:arrow: https://foxbet.pl/topic/35784-nowy-regulamin/

Wzór podawania typów:
Dyscyplina: (przydatne szczególnie w przypadku mniej znanych lig i dyscyplin)
Spotkanie:
Typ: (w postaci 1X2 lub nazwy drużyny czy zawodnika, ewentualnie z oznaczeniem handicapu i jego rodzaju - europejski/azjatycki)
Kurs:
Godz:
Bukmacher: (wybrany z listy podanej w regulaminie)

**PEWNIAK - TAK

**Dodatkowo, jeżeli Twój typ to "pewniak"

W przypadku nie podania konkretnego typu, kursu lub bukmachera dany typ nie będzie liczony, za brak podania godziny odejmujemy 0.3 z kursu.

WAŻNE!
Jeśli zauważyłeś/aś błąd w swoim typie (błędna godzina, jakaś literówka etc.) - napisz o tym w temacie a moderator naniesie poprawkę :arrow: https://foxbet.pl/topic/20827-pytania-i-uwagi/?do=getLastComment

ScreenHunter 77.png

Dyscyplina:   Piłka nożna  
Spotkanie:  West Ham - West Bromwich
Typ:  Obie drużyny strzelą gola - tak 
Kurs:   1.95
Godz: 19:00
Bukmacher:

W ostatnim meczu, nomen omen granym na wyjeździe West Bromwich pokonało 3:2 Wolverhampton, niedawno zremisowali 1:1 na wyjeździe z Liverpoolem. Wydaje mi się, że West Ham wygra to starcie, ale obie drużyny strzelą gola - jednak Sam Allardyce, to niezły fachowiec i kto wie, czy nie uda mu się wyciągnąć prędzej niż później zespołu ze strefy spadkowej? Podsumowując, wydaje mi się, że zarówno jedna, jak i druga drużyna coś ukuje, a że kurs całkiem fajny, to warto zagrać :)

Dyscyplina:   Piłka nożna  
Spotkanie:  Leicester - Chelsea
Typ:  1
Kurs:   3,00
Godz: 21:15
Bukmacher:

Myślę, że kurs dość zaskakujący, patrząc na ostatnią dyspozycję Chelsea Londyn. Zaledwie 1:0 z Fulham, wcześniejsze dwie porażki 1:3 z Manchesterem City i Arsenalem oraz remis z Aston Villą. Werner bez formy, miotająca się Chelsea, a Lisy? Naprawdę dobry mecz z Southampton zwycięstwo 2:0 i coraz lepsza gra. Choć akurat sądzę, że znowu Leicester "spuchnie" na koniec sezonu (domena zespołów Rogersa), to w tym meczu dla mnie wyraźnym faworytem są Lisy, a zachęca jeszcze bardziej wysoki kurs :)

Dyscyplina: Piłka nożna, Bundesliga
Spotkanie:  Leverkusen - Borussia Dortmund
Typ:  2
Kurs:   2.20
Godz: 20:30
Bukmacher:

Słabo grający w ostatnim czasie Bayer Leverkusen, jest ponadto bardzo, bardzo mocno osłabiony przez kontuzje. Aptekarze od czterech spotkań nie potrafią odnieść zwycięstwa, doznając w tym czasie aż trzech porażek. Borussia w ostatniej kolejce zremisowała 1:1 z Mainz, jednak wg. mnie ze względu na wszystkie okoliczności jest faworytem tego meczu. 

TYP NR 2 GDYŻ MECZ

Dyscyplina : Piłka nożna / Anglia Championship

Godzina 20:00

Spotkanie : Blackburn Rovers - Swansea City

Typ Swansea City powyżej 1.5 gola

Kurs : 2.85

Bukmacher :

ZOSTAŁ PRZENIESIONY

Dyscyplina : Piłka nożna / Hiszpania La Liga

Godzina 19:00

Spotkanie : Valladolid : Elche

Typ : obie strzelą

Kurs : 2.25

Bukmacher : ETOTO

By kalodop,

125

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.
  • Dodaj nową pozycję...